Sådan får du hjælp til at starte et fodboldakademi

Sådan får du hjælp til at starte et fodboldakademi

Det vigtigste første skridt i at skabe et fodboldakademi eller en klub i din by bliver tilknyttet en af ​​de største nationale fodboldforeninger, US Club Soccer, US Youth Soccer, American Youth Soccer Organisation eller SAY Soccer. Fodboldforeningerne registrerer spillere og trænere, sanktionskampe, turneringer og fodboldprogrammer og har en række ressourcer til at hjælpe dig med at få dit nye program væk fra jorden.

Trin 1

Vælg en national fodboldforening og blive tilknyttet den. Hvis du planlægger at spille konkurrencedygtig fodbold, er de to store konkurrencedygtige fodboldgrupper amerikanske ungdomsfodbold og amerikansk fodboldfodbold. US Youth Soccer er den ældste organisation og har de mest konkurrencedygtige programmer. US Club Soccer omfatter dog klubber og akademier i mere end 50 stater. Mest ligaspil er stadig under paraplyen af ​​US Youth Soccer, men mange fodboldklubber er tilknyttet begge organisationer. Hvis du søger at skabe et akademi fokuseret på rekreative fodbold, affilieres med enten SAY Soccer eller AYSO.

Trin 2

Udvikle relationer med eksisterende fodbold akademier og klubber i din region. Hvis du vil deltage i rekreative fodboldturneringer i dit område, skal du være sikker på at du er tilknyttet de samme nationale fodboldforeninger som flertallet af hold i din region for at sikre konkurrence for din klub. Konkurrerende fodboldhold plejer at rejse til spil, men det er godt at have flere lokale hold i dit område tilknyttet samme organisation, som du kan konkurrere regelmæssigt.

Trin 3

Sikre fodboldbaner hvor dine hold kan træne og spille spil. Mange samfund har fodboldbaner til rådighed til leje gennem parker og rekreative afdelinger eller på lokale skoler. Nogle gange kan du også søge hjælp fra private ungdoms atletiske klubber til at forhandle med deres marker.

Trin 4

Købsmål og net. For konkurrencedygtig fodbold skal du købe reguleringsmål og -net, men for rekreative fodbold kan du komme forbi med keglemål til at begynde med, når dit program er lige ved at komme i gang. Nogle parker afdelinger har mål til rådighed for leje.

Trin 5

Arrangér for feltforing. Nogle skoler og parker leverer markforingstjenester. Hvis det ikke er tilgængeligt, skal du købe udstyr til feltforing.

Trin 6

Reach out for forældre frivillige. Det vil være nyttigt at have forældre, der er villige til at hjælpe trænere, rekruttere spillere, fungere som dommere og oprette felter før spil.

Trin 7

Udvikle et websted for at fremme dit program. Du skal have en købmandsservice konto til rådighed for at acceptere kreditkortbetalinger.

Trin 8

Bestem hvad du kan tilbyde at tegne spillere til dit program. Vok din organisation ved at rekruttere spillere fra eksisterende fodboldklubber. Lure nye spillere til dit akademi ved at tilbyde en lavere pris end konkurrencedygtige klubber og give bedre programmer.

Del:
Kommentarer