Sådan får du gratis tandbørster

Sådan får du gratis tandbørster

I vanskelige økonomiske tider kan det være gavnligt at modtage så mange rabatter og gratis varer som muligt. Tandlæger og læger anbefaler, at du ændrer tandbørsten hvert par måneder eller efter en sygdom. Uanset om du selv og din egen familie, eller for at indsamle og give en velgørende organisation, er gratis tandbørster ting, som alle kan bruge. Brug en eller alle disse teknikker til at modtage flere gratis tandbørster.

Få din tandrensning og checkup hver sjette måned. De fleste tandlæger giver en gratis tandbørste, tandpasta og endda tandprøveprøver til hver patient. Ring din tandlæge for at oprette en aftale.

Besøg gratis hjemmesider som Hey, det er gratis eller helt gratis ting (se ressourcer). Brug disse websites søgefelter og indtast "tandbørste." Disse websteder opdateres dagligt, og hyppig søgning kan føre dig til et aktuelt gratis tilbud. Tilbud omfatter kuponer til gratis tandbørster og mail-in freebies.

Kombiner kuponer med salg i butikken. Søg kupon websteder som Coupons (se Ressourcer) for at udskrive kuponer eller få kuponer fra butikker, butik flyve eller aviser. For eksempel, når tandbørster er til salg på Walgreens, skal du starte med en buy-one-get-one-fri kupon fra en søndags avis kupon hæfte. Tilføj en online kupon trykt derhjemme. Stak disse med en butikskupon, og du kan få tandbørsten gratis.

Tips

Opbevar alle tandbørste kuponer, som du finder i søndagspapiret og gem dem til brug, når købs-en-få-en-gratis tilbud bliver tilgængelige.

Del:
Kommentarer