Sådan får du gratis billetter på Baseball Games

Sådan får du gratis billetter på Baseball Games

Det store amerikanske tidsfordriv er stadig baseball, som det fremgår af mere professionelle spil end andre professionelle sportsgrene og ved at være den mest familievenlige (steroider udelukket). Hvis du kan lide at gå til professionelle baseball spil fra tid til anden, er der en måde at få gratis billetter til spillene med jævne mellemrum.

Ankomme til hjemmeholdet du vil gå til mindst en time før spillet starter. Mange sæsonbilletholdere ankommer tidligt til spillene, så de kan sidde komfortabelt i deres plads før spillet starter. Sæsonbilletholdere har ofte ekstra billetter, fordi de normalt køber mere end et sæde, og alle kommer ikke til hvert spil. De vil ofte spørge en person, der står i nærheden af ​​call-området, hvis de har brug for en billet. Sæsonbilletholderen vil normalt give dig billetten.

Brug så meget hjemmeholdetøj som du kan (baseball cap, jersey). Sæsonbilletholdere er ivrige fans. De vil normalt henvende sig til en person, der også synes at være en ivrig fan, når de søger at give væk billetter.

Smil meget. Normalt sidder du ved siden af ​​den person, der gav dig billetten. De er mere tilbøjelige til at nærme dig og give dig en billet, hvis du har en behagelig opførsel og synes tilgængelig.

Vær forberedt på at vente op til en time efter et spil er startet. Ofte vil sæsonbilletindehavere forsøge at give eller sælge billetter forud for spillet. Hvis de ikke kan aflæse billetene før spillet eller kort efter spillet er begyndt, vil de sandsynligvis give billetterne væk for at sikre, at sædet er fyldt.

Del:
Kommentarer