Sådan får du golfklubber gratis

Sådan får du golfklubber gratis

Medmindre du er en professionel golfspiller med en godkendelsesaftale, tror du nok, at du skal betale for dine golfklubber. Ikke sandt. Med lidt kreativitet og vedholdenhed kan alle få gratis klubber. De er måske ikke de nyeste og største, men hvis du kan stå for at spille med brugte klubber, er dit nye sæt måske ikke så svært at få.

Spørg venner og familie. Måske har bedstefar George eller onkel Ernie et sæt klubber stashed væk i garagen, der ikke har været brugt i år og ville være bedre i hænderne på et andet familiemedlem. Tal med venner, hvis børn måske har vokset et gammelt sæt af klubber.

Se online for freebies. Craigslist.org er et godt sted at finde gratis ting. Se i dit lokale papir klassificeret under kategorien "Til salg". Du finder en "Gratis" underkategori, hvor du måske finder en omkostningsfri putter, driver eller et komplet sæt af klubber.

Gå til købmand. De fleste købmandsforretninger har opslagstavler i udgangene, hvor alle kan sende en meddelelse i en uge eller mere. Lad folk vide, at du leder efter et sæt klubber og håber en generøs sjæl er villig til at videregive en klub eller to til dig.

Lav en handel. Du ejer sandsynligvis mindst én ting, du ikke længere vil have, men en anden måske. Angiv en værdi på det og tilbud om at handle for en golfklub af lige værdi.

Køb en klub, få den anden gratis - næsten. Mange golfkølleproducenter kører tilbud, hvor hvis du køber en klub til standardprisen, får du en anden til $ 1. Selvom det ikke er teknisk fri, er det tæt nok for de fleste folk.

Del:
Kommentarer