Sådan får du forsikring til at betale for lumineere

Sådan får du forsikring til at betale for lumineere

Lumineers er dybest set porcelæn finér, der er placeret over dine tænder. De kan bruges til at omforme dit smil, korrigere udseendet af skæve tænder eller rette permanent farvede eller misfarvede tænder. I modsætning til traditionelle finér, kræver Lumineers ikke, at dine tænder skal barberes, og der er ingen skud eller boring. Porcelæn Lumineers er monteret til dine tænder, og så er de bundet til dine tænder, hvilket giver dig et perfekt hvidt, fejlfrit smil. Hvis du ikke har råd til Lumineers, kan der være en måde for din forsikring at dække det.

Planlæg en aftale med din kosmetiske tandlæge for at sikre, at Lumineers er det bedste valg for dig. I nogle tilfælde kan tandkroner være en bedre mulighed. Sørg for at se en kosmetisk tandlæge, ikke en generel tandlæge. Du kan besøge Lumineers hjemmeside for at finde en kosmetisk tandlæge.

Overvej årsagen til, at du får Lumineers. Hvis dine grunde til at få Lumineers er rent kosmetiske, så vil du sandsynligvis ikke være i stand til at få omkostningerne dækket af forsikring. Men hvis dine tænder blev beskadiget som følge af en ulykke, eller hvis din eksisterende krone eller påfyldning har forårsaget problemer med dine tænder, kan en del af prisen på dine Lumineers være dækket af forsikring.

Ring til dit forsikringsselskab. Forklar din situation, og spørg om en del af Lumineers omkostninger kan dækkes. Det mest sandsynlige du modtager er 50 procent for proceduren.

Del:
Kommentarer