Sådan får du fat i muskel

Sådan får du fat i muskel

Den mytologiske forestilling om, at du kan nogle, hvordan bliver fedt i muskler er bare det - en myte. Det er fysisk umuligt at skifte fedt i muskler og omvendt. MEN du kan reducere fedt, mens du øger musklerne. skaber ofte den illusion, at du er blevet fedt i muskler. Hvis du ønsker at tabe lidt vægt og få nogle muskler, så bliver jeg fedt i muskler, så følg trinene nedenfor.

Sådan får du fat i muskel

Opbygge muskler. Den mest effektive måde at stimulere muskelvæksten på er at træne på vægten. Overholde et ugentligt regime, der retter sig mod alle større muskelgrupper, tre til fem dage om ugen. Mængden af ​​muskelmasse du vil udvikle vil bestemme mængden af ​​vægt du indarbejder i din træning regime. Rådfør dig med en certificeret personlig træner for at udvikle et vægttræningsprogram, der passer til dine individuelle mål for muskelopbygning.

Brænd fedt. Ifølge American College of Sports Medicine skal du få 200-300 minutter kardiovaskulær træning om ugen eller 40 minutter om dagen i 5 dage for at tabe og opretholde vægttab, men ikke alle eksperter er enige om dette nummer. Afhængigt af din kropstype og mængden af ​​kropsfedt du vil miste, er der forskellige kardiovaskiner, som kan hjælpe dig med dine fedtforbrændingsmål. konsultere en personlig træner for at afgøre, hvilken rutine der fungerer bedst for dig.

Modificer din kost. At opbygge muskler, mens du taber fedt, kan være udfordrende. At opbygge muskler, du har brug for at brændstof din krop med mad. Omvendt skal du for at tabe kropsfedt begrænse dit daglige kalorieindhold / fedtindtag. Spise egnede fødevarer såsom magert skåret kød, grøntsager, nødder og frugt, mens du reducerer mættet fedt og stivelsesholdige fødevarer som hvidt brød, øger dit stofskifte, hjælper dig med at forbrænde fedt og øge muskelmassen efter vægt træning. Fordi hver enkelt person reagerer forskelligt på kostændringer, er det bedst at tale med en ernæringsekspert om dit fedt tab og muskelbyggeri mål.

Bliv hydreret. Det er altid vigtigt at være hydreret, men endnu mere, når du deltager i regelmæssig fysisk aktivitet. Drik mindst seks otte ounce glas vand om dagen og drik mellem seksten og fireogtyve ouncer under din træning.

Del:
Kommentarer