Sådan får du et karate sponsorat

Sådan får du et karate sponsorat

Konkurrerende i karate konkurrencer er ofte en dyr indsats. Ikke kun er der normalt et indgangsgebyr i forbindelse med arrangementet, der er også rejseomkostninger, værelse og kost og kostomkostninger, hvis konkurrencen ikke er lokal for dig. Sponsorater er nyttige til at dække disse omkostninger, og din sponsor nyder godt af reklame, der afspejles på din GI. At få karate sponsor kræver meget vedholdenhed og tålmodighed, men resultaterne kan gavne alle involverede.

Beregn præcis, hvor mange sponsor penge du skal opkræve for en bestemt begivenhed. Inkluder tilfældigheder som brændstofomkostninger og mad for at minimere dine out-of-pocket udgifter så meget som muligt.

Opdel det samlede beløb, du skal rejse til mindre sponsorbeløb. Din største sponsor kan have deres logo på bagsiden af ​​din gi, mens mindre sponsorer kan købe mindre pladsbeløb på skuldre, arme eller ben på din uniform.

Besøg lokale virksomheder i din by og tal med ejerne om eventuelt at sponsere dig til en turnering. Forklar, hvordan pengene vil blive brugt, og hvor mange mennesker vil se turneringen. Bær din gi, så ejeren kan se den ledige plads på den til reklame.

Skriv en aftale med hver sponsor om, hvilken finansiering de yder, og hvilket logo du lægger på uniformet til gengæld.

Udskriv de relevante logoer på strygningsark, så du kan derefter stryge logoerne på din gi.

Tak til dine sponsorer ved navn, hvis du foretager nogen interviews eller tryk før eller under turneringen. Giv så stor eksponering for hver sponsor som muligt for at gøre dem mere tilbøjelige til at sponsorere dig igen i fremtiden.

Besøg dine sponsorer med nogen trofæer eller præmier, som du vinder, så eksklusive billeder kan tages og hænges i hver butik.

Del:
Kommentarer