Sådan får du en striberens krop

Sådan får du en striberens krop

Strippere er kendt for deres utroligt stramme og tonede kroppe. Mange kvinder drømmer om at have en krop, der er stram og tonet fra hoved til tå. Med en masse lyst, hårdt arbejde og en tid kan du også få en krop som en stripper og køre din mand eller enhver mand vild. Det kræver bare, at du holder fast i din rutine og holder fokus på prisen.

Trin 1

Stå op tidligt hver morgen og kør 1 til 2 miles. Dette vil få blodet til at pumpe og løsne dine muskler, så de ikke bliver stramme og spændte igennem din dag. Daglig kører også toner og strammer lår og kalve, som er centrale kropsdele af strippere og giver dem en sexet form.

Trin 2

Begynd at tage dansekurser. Dansekurser vil lære dig at strække dine muskler og tvinge dig til at skabe lange, magre muskler i modsætning til kroppens bygherrer og andre atleter. Dans er også en sjov form for træning og giver dig mulighed for at frigøre spændinger, så du kan nyde processen med at få den krop du ønsker.

Trin 3

Få et par lette håndvægte mellem 2 og 5 lbs. Hver dag skal 10 lunges på hvert ben med vægten, efterfulgt af 10 pliés, hvor du holder vægten ud som du plié. Så lav 20 små bicep krøller. Tone din talje og skrumpe den med det døde vægttab. Stå med fødderne hofte bredde fra hinanden. Hold en vægt i hver hånd. Langsomt bøjes sidelæns, strækker ud og krøller din krop direkte sidelæns i taljen. Lad vægten trække dig ned. Sæt langsomt tilbage til din startposition, og sørg for at holde din krop flad, ikke buet eller vredet sidelæns. Gentag på den modsatte side. Gør dette 15 gange.

Trin 4

Brug et træningsbånd til at strække dine fødder og kalve. Hold hver ende af bandet i dine hænder. Placer en fod i midten af ​​bandet. Træk båndet mod dig og skub væk eller tryk ned med din fod. Hold i tre sekunder, og slip derefter forsigtigt. Gentag 10 gange på hvert ben. Denne øvelse virker dine fødder og kalve for at skabe stærke, tonede buede kropsdele.

Trin 5

Lig på ryggen på gulvet. Bøj dine knæ og læg fødderne på gulvet, hoftebredden fra hinanden. Lad dine arme slappe af ved dine sider. Brug kun dine hofte muskler løft dine hofter så højt som du kan, mens du forlader din øverste ryg på gulvet. Hold i et minut og hvile. Gentag 15 gange. Strippers har altid gode riller, så du vil sørge for, at du har et godt stramt sæt boller. Gentag alle disse øvelser dagligt.

Del:
Kommentarer