Sådan får du en sportsagent til at repræsentere dig

Sådan får du en sportsagent til at repræsentere dig

Hvis du er en håbende professionel atlet, er det vigtigt at finde en sportsagent til at repræsentere dig. Agenter vil styre din karriere ved at forhandle kontrakter med hold og muligvis få dig produkt påtegninger. De vil også administrere dit billede som en offentlig figur ved at få dig involveret i velgørenhedsorganisationer og samfundet. En sportsagent kan få dig kontakter og kan spille en afgørende rolle for at etablere din tilstedeværelse og image i sportsverdenen.

Spil din sport og få bemærket. Uanset om du er i gymnasiet eller på college, hvis du laver et navn for dig selv og dit hold, vil spejdere forsøge at få dig til at deltage i deres kollegium eller store liga. Når du forsøger at blive repræsenteret af en sportsagent, er det vigtigt at du kan vise, at du vil have en god karriere i din valgte sport. En agent ønsker at repræsentere nogen, der vil tjene ham til fortjeneste, så du bliver nødt til at bevise, at du bliver efterspurgt og vil være værdifuld for agenten. Undlad at underskrive med en agent, mens du er i gymnasiet. Dette kan gøre dig uegnet til at spille for et kollegiumhold.

Tilmeld dig adgang til Sports Agent Directory online. Meget få certificerede sportsagenter har deres navne og numre udgivet online eller på tryk. For et mindre gebyr kan du slutte dig til Sports Agent Directory. Det giver dig adgang til over 3500 certificerede sportsagenter arrangeret af individuelle sportsgrene.

Sørg for, at din agent er kvalificeret. Kontakt en agent og spørg ham om hans faglige og pædagogiske erfaring og de atleter, han har repræsenteret. Sørg for at han er certificeret og villig til at vise dig sine certificeringspapirer og andre dokumenter, der bekræfter, hvad han fortæller dig. En agent skal udfylde en ansøgning, betale løbende gebyrer, deltage i uddannelsesseminarer og have en atlet til at repræsentere for at blive certificeret. NFL, NBA, NHL og MLB kræver, at sportsagenter er certificeret, før de repræsenterer deres spillere, så hvis du stræber efter disse ligaer, skal din agent være certificeret.

Tal med et par forskellige agenter. Mød med dem personligt, så du virkelig kan føle dig, hvis du vil kunne arbejde med dem. Vælg den agent, der er bedst for dig, baseret på hans personlighed, hans track record med andre kunder, og hvis du føler at du kan stole på ham. Spørg om hans gebyrer, ydelser og hvilken type karriereplan han har for dig. Du bliver nødt til at underskrive en kontrakt, før han repræsenterer dig, så sørg for at du har al information og virkelig tænker på din beslutning.

Del:
Kommentarer