Sådan får du en prostata massage

Sådan får du en prostata massage

Fra kosttilskud og vitamindrikke til kolonrensning til prostatahelse og prostata massage er der et utal af muligheder for at opretholde prostatahelsen. Men adgang til prostata for nogle typer behandling kan være ubehageligt eller pinligt. Dette skyldes, at prostata-kirtlen, der er ansvarlig for sædopbevaring og frigivelse under ejakulation, er placeret i analhulen omkring en tomme. Af denne grund kan kun licenserede læger eller intime partnere udføre en af ​​de mere populære teknikker til opretholdelse af prostata sundhed : Prostata massage.

Finde en praktiserende læge

Den bedste og sikreste mulighed for medicinsk prostata massage er at besøge en læge. En læge kan sikkert udføre en prostata massage uden at bekymre sig om, at for meget pres vil blive anvendt på kirtlen. Desuden kan en læge muligvis lære dig eller din partner, hvordan du udfører en prostata massage sikkert og uden brug for et dyrt besøg hos lægen.

Den næste bedste mulighed er at have en ægtefælle eller partner udføre massage. Der er mange hjemmesider, der kan lære dig at udføre massage, men den sikreste måde at lære teknikken på er fra din læge.

Lær at udføre selvmassage. Der er mange enheder på markedet, der giver dig nem adgang til din egen prostata. Gør dette meget omhyggeligt, da kirtlen selv er delikat og omgivet af nerver, der kan forårsage ekstrem smerte, hvis de er irriteret. Tal igen med din læge om, hvordan du bedst kan udføre massage på dig selv sikkert.

Tips

Altid evakuere din tarm inden du modtager en prostata massage. Gør dit bedste for at slappe af under proceduren.

Ejakulation er almindelig under prostata massage, men det vil ikke altid ske.

Advarsler

Brug ikke apparaterne til selvmassage på en seksuel måde. Disse enheder er designet til et bestemt formål, og misbrug af dem kan potentielt skade anus eller prostata.

Gå ikke til massage terapeuter søger prostata massage. Det er uden for deres praksis, og i de fleste stater er det ulovligt for dem at udføre denne tjeneste.

Del:
Kommentarer