Sådan får du en Home Depot Sports Sponsorering

Sådan får du en Home Depot Sports Sponsorering

Mange virksomheder --- både store og små, lokale og nationale --- bruge overskud til at give sponsorer til forskellige formål. For eksempel kan du være på udkig efter en sponsor til at hjælpe dig med at deltage i et sportshold, eller du kan være på udkig efter en sponsor til hele holdet. I begge tilfælde kan du indsende et sponsoringsforslag til The Home Depot. Dette firma har et program kaldet "Sponsorium", hvor sponsorerne gives ud til en række værdifulde årsager.

Besøg hjemmesiden "Sponsorium" på hjemmesiden for hjemmesiden. Her kan du indsende et sponsoringsforslag til overvejelse ved at gå igennem forskellige trin og udfylde de ønskede oplysninger.

Beskriv, hvad du planlægger at bruge sponsoratet til. Med sport kan dette sponsere dig til at deltage i et hold, sponsorere et helt hold eller sponsorere en begivenhed for et nuværende hold.

Udfyld en profil på hjemmesiden. Profilen giver oplysninger, såsom hvor meget du anmoder om sponsorering, og når du gerne vil modtage sponsorfondene.

Angiv, hvem publikum er til din sportsbegivenhed, hvis det er relevant. Disse oplysninger er måske ikke relevante for alle sports sponsorer. For eksempel, hvis du vil have dit hold til at tage en tur, så vil dine holdkammerater være publikum.

Udfyld de generelle spørgsmål stillet af The Home Depot. For eksempel skal du svare på spørgsmål som: Vil du informere nogen om, at Home Depot er din sponsor? Vil du inkludere The Home Depot's logo på din team shirt eller på en begivenhed? Vil du give information til medierne? Som svar på alle disse typer spørgsmål har du mulighed for at vælge "Ikke relevant."

Udfyld "Kontaktformular". Dette omfatter dine personlige kontaktoplysninger, så Home Depot kan kontakte dig med spørgsmål eller give besked, hvis du er blevet accepteret i sponsorprogrammet.

Indtast kommentarer, som du gerne vil tilføje. På dette tidspunkt kan du benytte lejligheden til at takke The Home Depot for at overveje dig eller dit team til sponsorering eller tilføje flere detaljer om, hvad du vil have, at Home Depot skal sponsorere.

Gennemgå alle de oplysninger, du har medtaget i dit forslag, og send det derefter. Home Depot anmoder om, at du ikke kontakter virksomheden vedrørende status for dit sponsoringsforslag; I stedet skal du vente med at blive kontaktet.

Del:
Kommentarer