Sådan får du en gratis blodprøve

Sådan får du en gratis blodprøve

Find ud af om du har diabetes, sygdomstilstand, anæmi, leukæmi eller andre sygdomme uden forsikring gratis!

Gratis blodresultater kan findes, hvis du tager tid og forskningsområder og ser ud af boksen. Heldigvis har jeg gjort alt arbejdet for dig, så alt du skal gøre er at læse denne artikel og følg vejledningen.

Hvis du bor i nærheden af ​​en institution med sygepleje er dette det første og bedste sted at tage. Alle disse studerende lærer at blive sygeplejersker og har brug for folk til at øve på. Vær ikke nervøs, fordi de allerede har praktiseret et par gange på hinanden. Du kan få dig CHOL niveauer, glukose, hæmatokrit, plus de giver dig mere information og kan svare på mange spørgsmål til dig. Jeg har gjort dette til en ven, og det var meget hurtigt, og jeg fik mine resultater i 5 minutter.

Donering af blod er en anden måde at få blodresultater på, undtagen dette vil ikke give dig fuldstændige ernæringsresultater. I stedet vil de fortælle dig, om du har sygdomme, der ikke kan bruges til donation. De vil teste for hiv, hepatitis, og du kan endda finde ud af din blodtype.

Hvis du er en universitetsstuderende, har du held og lykke til, sædvanligvis hvert par måneder, vil sygeplejersker komme til din skole og give gratis blodprøver for at se, om du har nogen sygdomme. Bare spørg din skoleinfirmary, når de næste datoer er, når de frivillige sygeplejersker vil være i byen.

Del:
Kommentarer