Sådan får du en flad mave ved hjælp af en tredemølle

Sådan får du en flad mave ved hjælp af en tredemølle

For at få en flad mave, skal du forbrænde fedt ud af kroppen. Fedt bliver ikke brændt fra bestemte steder, men brænder snarere i samme hastighed overalt. Så hvis du flatter din mave, vil du også skære fedt fra dine hofter, arme, ansigt og andre kropsdele på samme tid.

Hvis du har en tredemølle, er der særlige øvelser, du kan gøre for at opmuntre din krop til at forbrænde sine fedtbutikker. Nøglen er intervalltræning, som brænder mest fedt på kortest tid.

Gå eller let jog på din tredemølle i 4 eller 5 minutter for at varme din krop op.

Forøg hastigheden eller hældningen i en kort periode. Dybest set er jo kortere tidsperioden, jo mere intensiv øvelsen skal være. Et 30-sekunders interval vil da være meget sværere end et 5-minutters interval.

Sænk eller reducer hældningen i en hvileperiode. Dette kan være så længe som dit interval, dobbelt så lang som dit interval eller et sted imellem. Du bør kun gøre det dobbelt så længe, ​​hvis intervallet var kort. Et 5-minutters interval skal ikke have en 10-minutters hviletid, da det ikke er rigtig intervalltræning, medmindre du træner i timevis.

Gentag denne proces, indtil du har trænet i omkring 20 minutter. Interval træning behøver ikke at være meget længere end dette.

Bland din træning konstant for at holde din krop fra at blive for behagelig. Hvis din krop ikke er forberedt på noget, brænder det fedt mere effektivt. Ellers vil det forbrænde carbs eller opbygge muskler, hvoraf ingen bidrager til en flad mave. Så du kan gøre to minutters sæt på mandag, 30 sekunder sæt på tirsdag og en kombination på onsdag. Du kan også ændre, om du går hurtigt eller ved en skråning; nøglen er at få dit hjerte pounding og ikke hvordan du gør det.

Del:
Kommentarer