Sådan får du en flad mave og større bryster

Sådan får du en flad mave og større bryster

Mange kvinder, der er utilfredse med deres udseende, har et hårdt valg, når det kommer til at ændre deres kropsform: større bryster eller fladere mave? Hvis du bare ændrer dine kost- og øvelsesrutiner, kan det være svært at opretholde et fuldt bryst, mens du bliver kvindelig. Nogle kvinder har gode gener og klarer at holde deres bryster, mens de taber sig, men mange andre ser deres bryster forsvinde med mavefedt.

Hvis du forsøger at få den perfekte fysik, er der nogle måder at finde en balance mellem store bryster og en flad mave.

Skift din kost for at skære usunde fedtstoffer, mens du øger sunde fedtstoffer. Animalske fedtstoffer fra kød og mælkeprodukter og hydrogenerede fedtstoffer, der findes i stegte og forarbejdede fødevarer, er vigtige bidragsydere til mavefedt. I stedet skal du spise flere nødder og naturlige olier. Hele korn, kartofler, avocadoer og bananer er også sunde valg for højt kalorieindhold. De fylder dig uden at gøre dig uforskammet.

Oprethold god kolon sundhed og hold regelmæssigt. Du kan reducere mavebukken ved at gå # 2 hver dag. Spis mere fiber for at få din tarm til at bevæge sig.

Gør øvelser, der styrker musklerne under dit bryst. Hvis du starter en øvelse, der reducerer fedtet over hele kroppen, vil din brystfedt også naturligvis falde. At udføre flere pectorale øvelser kan hjælpe dig med at kompensere for det tab ved at spole op muskelen nedenunder. Dette vil hjælpe dine bryster til at se større ud og blive fastere.

Modstå fristelsen til at udlægge din mave med "spot reducerende" øvelser, såsom sit-ups og crunches. En abs-only workout rutine vil ikke være effektiv nok til at slippe af med mavefedt. For at slippe af med maveflab, skal du reducere hele din krop ved at lave kardiovaskulær og aerobic.

Også bare at lave sidde-ups og crunches kunne masse op muskelen under dit fedt, hvilket gør dig til at se ekstra stor omkring midten sektionen. Kun gøre ab øvelser som en del af en omfattende fedtforbrændingsrutine.

Overvej at have en baby. Lyder lidt ekstrem, men videnskabeligt er det sandt: at blive gravid resulterer normalt i en permanent stigning i bryststørrelse. Og med hårdt arbejde kan du tone din abs og genvinde en flad mave.

Overvej kun denne mulighed, hvis du vil have børn! Aldrig have en baby af grunde til at have større bryster. Og husk, det tager virkelig meget arbejde at slippe af med babyens vægt.

Tal med din læge om fedtsugning og fedtinjektioner. Det er muligt for en plastikkirurg at suge fedt ud af din mave og omfordele den til dine bryster. Proceduren har dog sine risici, og denne mulighed er ikke rigtig for alle.

Prøv at finde lykke med en sund kropsform. Dette kan betyde, at du tolererer at have små bryster, men en flad mave og tynd talje. Eller det betyder at tolerere noget maveflab men have smukke fulde bryster.

Del:
Kommentarer