Sådan får du en flad mave hurtigt

Sådan får du en flad mave hurtigt

Hvis du har besluttet, at du er klar til at slippe af med det ekstra lag omkring din mave, og du skal gøre det hurtigt, er det tid til at komme på arbejde. Uanset om du vil vise din tonede abs på stranden, eller du er bare træt af hvordan din mave ser ud, vil de følgende trin hjælpe dig med at arbejde dig mod den flade mave, du altid har ønsket.

Gør store ændringer i din kost. Udskift frugter og grøntsager til de forarbejdede, fede fødevarer, du måske har spist. Skær sukker i din kost og spis fuldkorn, såsom fuldkornsbrød og brun ris i stedet for hvidt brød eller hvid ris.

Tænd det med nogle cardio tre til fire gange om ugen eller mere, hvis du leder efter endnu hurtigere resultater. Gå en lang jog, svøm, tag en aerobic klasse eller spille et spil basketball med dine venner for at få din puls op og begynde at kaste det fede.

Gør crunches og sit-ups hver dag for at begynde at styrke dine abdominale muskler. Forøg mængden og intensiteten af ​​gentagelser, når du går videre.

Tilmeld dig en Pilates eller Yoga klasse i nærheden og gå regelmæssigt. Disse klasser vil hjælpe dig med at styrke din mave yderligere.

Bed en ven om at træne sammen med dig, så du træner mere ofte, og så du kan holde hinanden ansvarlig.

Del:
Kommentarer