Sådan får du en flad mave

Sådan får du en flad mave

Vi ved alle, at du har brug for kost og motion for at whittle væk fedtet på din mave, men denne artikel har et par forskellige tips om måder at hjælpe med at fladte din mave, som du måske ikke tidligere har hørt om.

Forbruge den mindste mængde sukker muligt.

Sukker blokerer din mave. Forbruger sukker vil absolut ikke hjælpe dig med at få en flad mave. Mens det er umuligt at eliminere sukker helt fra din kost, skal du bare prøve at forbruge det mindste mulige beløb.

Se, hvor ofte du er tyggegummi.

Når du er tyggegummi, vil du sandsynligvis sluge mere luft, som vil gøre din maveopust og skjule dine buk.

Få masser af fiber.

Prøv at forbruge mindst 25-35 gram fiber hver dag. Fiber forhindrer forstoppelse, som også vil opblive din mave. Fiber holder tingene i bevægelse. Mange typer bønner og bær har meget fiber i dem. Der er en række kosttilskud du også kunne tage.

Drik iskoldt vand.

Vand indeholder nul kalorier og vil fylde dig op. Hvis du drikker iskoldt vand, vil du brænde endnu mere fedt, fordi din krop bliver nødt til at arbejde for at opvarme det vand, når det er i dit system.

Obliques øvelse.

Barbell twists er en fremragende talje slankere motion. Alt du behøver er en skive eller 2 håndvægte. Du kan endda bruge en kost, hvis du ikke har disse ting let tilgængelige. Du står simpelthen op lige, holder baren eller håndvægte i dine hænder og vrid fra side til side (venstre mod højre). Du kan justere vægten efter behov for at passe til dine individuelle behov. Prøv at lave 1 sæt 50 gentagelser - du vil virkelig føle det i din abs næste dag! Du behøver ikke meget at gøre disse, eller du kan skade din rygsøjle.

Upper Abs øvelse.

Lige ligge fladt på gulvet og læg benene op på en stol, så dine ben er parallelle (lår vinkelret) til gulvet. Ved at holde dine ben oprejst på denne måde sikrer du, at din øvre abs har det meste af arbejdet og ikke dine ben eller ryg. Prøv at gennemføre mindst 3 sæt crunches med 12 gentagelser hver.

Lower Abs øvelse.

Decline (eller hældning) revers crunches regere verden! De er en fantastisk måde at tone op på din nedre abs, som er det sværeste område af mave til tone. Disse er fantastiske. Du skal blot gøre 3 sæt af denne øvelse til fiasko. Menes, gør et sæt, indtil du ikke kan gøre mere, hvile i 60 sekunder, gør dit næste sæt, indtil du ikke kan gøre mere... osv.

For at udføre disse ligger du simpelthen på bænken med dine fødder mod gulvet. Grib bænken med dine hænder og hæng på bænken lige over hovedet. Løft dine hofter op mindst 30 grader og sænk derefter langsomt ned igen. Du vil virkelig være i stand til at føle dine underbuksemuskler, og jeg garanterer at denne øvelse får dig til at svede!

Spis rigtigt.

Du skal forblive på en sund, lavt sukker diæt for at se disse abdominale muskler. Ellers kan du gøre alle øvelserne i verden, men hvis din kost er fyldt med usunde valg, som sukker og overskydende kalorier, vil du aldrig se dine abdominaler.

Del:
Kommentarer