Sådan får du en bronze medalje i dressur

Sådan får du en bronze medalje i dressur

The United States Dressage Federation (USDF) tilbyder en række ryttere prisniveauer for at anerkende resultaterne af rytterne på nationalt plan. Præmierne er over en periode på flere år med rides på flere heste. USDF Bronze Rider Medal er den første pris, der tilbydes at anerkende konsistens og præstation på træning, første og anden niveau.

Udfyld et ansøgningsskema for et USDF deltagende medlemskab eller gruppemedlemskab.

Oprethold et aktivt medlemskab med god status, mens du tjener point.

Sørg for, at hesten opfylder konkurrencereglerbarhedsstandarder, når man tjener scorer til medaljen. Flere heste kan anvendes.

Kør i mindst to USEF-licenserede og USEF-anerkendte konkurrencer, der gennemfører en regelmæssig USEF- eller FEI-test. Prisen er optjent på træning, første og anden niveau.

Ryttere skal have mindst seks point på 60 procent: to på første niveau fra to dommere og to rides; to på andet niveau fra to dommere og to rides; to på tredje niveau fra to forskellige dommere og to forskellige rides.

Når der er to eller flere dommere, der foretager en tur, skal du indsende gennemsnittet af scorerne.

Efter at have tjent de seks krævede scorer, skal du udfylde den officielle Rider Performance Award Application og indsende et $ 25 ikke refunderbart behandlingsgebyr. Indsend ansøgningen senest den 30. september for at være berettiget til det aktuelle udstillingsår.

Ryttere modtager bronzemedaljen på USDF's årlige konvent.

Del:
Kommentarer