Sådan får du en Ballerina Body

Sådan får du en Ballerina Body

Ballerinas er ofte identificeret af deres lange, magre kroppe, fremragende kropsholdning og en misundelsesværdig mangel på kropsfedt. At opnå en sådan form kræver mange års træning og øvelse, men hvis du er interesseret i at arbejde for at opnå en ballerina krop, kan du gøre fremskridt ved at strække, danse og være opmærksom på, hvad du spiser. Arbejd med en danser eller danselærer, der kan hjælpe dig med at fokusere på hver muskel og ligament fungerer sammen med dem omkring det for at holde dig kigget stærk, magert og klar.

Ballerina Stretching Øvelser

Undgå statisk eller passiv strækning og fokus på dynamisk strækning. Lavintensitetsstrækninger, der kræver en bred vifte af bevægelser er bedst, ifølge "Dance Magazine". Prøv armcirkler at strække dine skuldre og ryg og gøre dybe lunges over gulvet for at strække dine ben og hofter. Disse store bevægelser vil varme dig op og forberede dig til resten af ​​din træning. De vil også styrke din krop og hjælpe dig med at bevæge dig graciøst og nemt. Stræk for at øge din fleksibilitet også. Dette kan omfatte praktiserende splits på en måttet eller løfte et ben ad gangen på en barre.

Balletdansering

At lære at danse som en ballerina hjælper dig med at ligne en. Tag en klasse eller oprettet et studie hvor du kan øve pirouetter og spring. Arbejde med trin og stillinger, der tjener et dobbelt formål: lærer dig, hvordan du danser og skulpturerer din krop for at se den del af en ballerina. Ifølge Mary Helen Bowers, en tidligere danser med New York City Ballet, omfatter dette at arbejde med dine indre lår, så du har bedre form og forbedret benform. Dit arbejde kan også omfatte at styrke din kerne, så du har bedre definition, mens du danser og balance i hverdagens bevægelser.

Ballerina Cardio

At øge din udholdenhed er afgørende for en ballerina, og hvis du forsøger at ligne en, vil cardio træning hjælpe dig med at forbrænde kalorier og fedt også. Lav-effekt øvelser. Ballet kan være hårdt på dine led, så svømning er en ideel måde at sparke din kardiovægt på uden at beskadige dine hofter, knæ og fødder. At koncentrere dig om dine streger vil også træne dig for at være opmærksom på dine bevægelser og mere yndefulde med dine lemmer.

Ballerina Posture

Perfekt ballerinastilling hjælper dig ikke kun med at se længere og slankere, men det er også bedre for dine led og muskler. Øv dig at balancere din vægt og stå lige. Dine skuldre skal være nede og halsen langstrakt. Brug dine benmuskler til at trække resten af ​​din krop op fra gulvet. Tuck din bund ind under dine hofter og undersøge dig selv i et spejl for at se, hvordan du ser ud. Det kan måske virke unaturligt i starten, men ifølge DanceClass vil det begynde at føle sig naturligt, når du fortsætter med at øve.

Ballerina Ernæring

Deres tynde, lyse legemer kan få dig til at tro at balleriner sulter sig selv, men det ville være umuligt givet den mængde energi, de har brug for at danse. Protein er afgørende, så fylde på magert kød, hårdkogte æg og håndfuld nødder som mandler. Spis masser af frugter, såsom bananer, citrus og bær. Hele kornbrød, granola og pasta er også gode energikilder. Reducer dit kalorieindtag for at tabe sig og opnå en tynd, tonet krop. Spis færre kalorier end du brænder, så din krop bruger op opbevaret fedt til energi. Vær ikke bange for at belønne dig selv; flere professionelle balleriner fortalte "Pointe Magazine" de spiser små portioner af chokolade og is i slutningen af ​​dagen.

Del:
Kommentarer