Sådan får du din skat tilbage efter at have tabt vægt

Sådan får du din skat tilbage efter at have tabt vægt

Uanset om du har en flad stump, stor stød eller en sød rump, kan du forme dine gluter. Efter at have tabt dig vil du måske stramme og tone bunden. Dine gluter er muskler, hvilket betyder at du har evnen til at gøre dem stærkere og ændre deres form. Miste vægt betyder nogle gange, at din hud kan blive uklar. Men med en ordentlig øvelsesrutine kan du løfte og skabe en solid backside.

Booty Fitness

Trin 1

Brug modstand. Vægt træning vil hjælpe med at forme glutes. At opbygge muskler i kroppen hjælper ikke kun din krop til at forbrænde flere kalorier, men det kan bogstaveligt talt gøre over din figur. Vægtstræning kan hjælpe med at opbygge muskler for at få støvlet til at se fastere, fordi det bliver stærkere. Ifølge American Council of Exercise, hjælper øvelser som squats og lunges effektivt tonejorden. Hvis du vil gøre dine squats og lunges mere udfordrende, øg din vægt og sænk dit tempo. Gennemførelse af en squat giver langsommere mere spænding på dine muskler i længere tid.

Trin 2

Forøg din puls. Kardio øvelse er nødvendig for at opbygge en stor rumpe, selv efter at have tabt sig. Kardio, der bruger modstand, giver en større efterspørgsel på din krop, hvilket vil hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater. Hill træning, eller lænker din tredemølle, er en fantastisk måde at forme gluten på, fordi din røv er mere engageret, når du arbejder mod tyngdekraften. Cykling og trappe klatring både fokus på glutes, som vil hjælpe dig med at svede og forme din bagved. Ifølge American College of Sports Medicine anbefales det at udføre kardiovaskulære træning fem dage om ugen i 30 minutter om dagen.

Trin 3

Træn din bytte på gulvet. Gulv arbejde ved hjælp af tyngdekraft alene som modstand vil bidrage til at stramme en booty. Benløfter og hoftehævelser fokuserer specielt på dine glute muskler. Pilates inkorporerer også at bruge din krop som modstand mod at bygge stærke gluter. Disse bevægelser mål træner glutes og bruger høje gentagelser til at opbygge styrke og form til rækken.

Del:
Kommentarer