Sådan får du din mundvagtsmag godt

Sådan får du din mundvagtsmag godt

Mundvagter anvendes almindeligvis i kontaktsporter for at beskytte tænderne, tandkød og tunge mod skade. Ifølge den amerikanske tandlægeforening er der mere end 200.000 mundskader, der forhindres i gymnasiet og gymnasiet alene ved brug af mundvagter. Mundvagter kan købes i butikker eller tilpasses gennem en tur til din tandlæge. Over tid kan din mundhule udvikle en sjov smag på grund af overforbrug. Du kan også ikke lide smagen af ​​gummi eller plastmateriale, der bruges til at lave en mundvagter. Der er ting, du kan gøre for at gøre din mundhule smag god.

Børst din mundvagter. Brug en tandbørste og tandpasta til at rense din mundhule. Hold mundvagten i den ene hånd og pensel med den anden. Børste det ligesom du ville børste dine tænder.

Skyl din mundhule. Placer din mundhætte over dine tænder og skyll med mundskyl. Gurgle mundskylden i 30 sekunder for at efterlade en minty smag på munden.

Sug din mundvag natten over i en tandprøve blød. Denture soaks er designet til at rense og fjerne lugt fra proteser, men kan også bruges på mundvagter og andre dentalanordninger. Fyld en skål med vand og slip i en sprøjte på protesen bløde. Lad blødet løse opløsning, og læg derefter mundvagten i vandet natten over. Fjern om morgenen og klapp tørret med et håndklæde.

Tag din mund til tandlægen med dig. Spørg din tandlæge, hvis de kan rense det for dig. Tandlæger har stærke rengøringspastaer og skylninger, der ikke er tilgængelige i butikkerne.

Tips

Hvis du er på udkig efter en hurtig løsning til en dårlig smagsprøve, skal du tygge et par stykker myntegummi. Dette vil efterlade en mint smag i munden, som kan bidrage til at dække den dårlige smag. Fjern tyggegummiet, inden du lægger din mundhætte på plads.

Del:
Kommentarer