Sådan får du din kvinde til at kæmpe en anden kvinde

Sådan får du din kvinde til at kæmpe en anden kvinde

Mange mænd fantaserer om muligheden for at hustruer eller kærester involverer fysisk kamp med andre kvinder. Uanset om det er alvorlig konkurrence eller teater, der involverer mudder eller gelatine, er det en spændende begivenhed, at kvinder bryder hinanden. Mænd, der vil have deres kvinder til at deltage i denne type show, skal kunne gøre udsigten tiltalende for deres elskere.

Appel til din kvindes ønske om at være en "stjerne". Tal med hende om udsigten til at være i rampelyset, da hun viser sine ting mod andre kvinder i en en-til-en-udstilling. Beskriv hvordan publikum vil brøle, spotlighten vil skinne og hun regerer som dronning i arenaen omgivet af hendes emner, som hun udfører.

Lure din dame ind i brydning med fristelsen af ​​lidt penge. Alle elsker at tjene penge på siden. Mange brydningshendelser sponsoreret af natklubber og andre organisationer har pengepræmier for vinderne og de bedste kunstnere. Nogle af pengepræmierne kan være en del af forandringen og kan være temmelig fristende for kvinder, der gerne vil have lidt ekstra uden for det normale 9 til 5 job.

Flatter din kærlighed med hensyn til hendes fysiske aktiver. Hvis din kvinde stoler sig på fitness og sundhed, fortæl hende, det er en vidunderlig måde at vise alt det hårde arbejde på. Mest sandsynligt vil hun udføre i en skimpy bikini eller andet kød-afslørende outfit, der vil fremvise de stramme muskler og tætte abs. Opmuntre hende til at vise sin hårde krop i al sin herlighed.

Bed hende om at udleve hendes hævne fantasier. Få hende til at tale om den pige, der mobbet hende i skole eller den kvindelige kollega, der forsøger at trompe hende i hver tur. Fortæl hende at tage ud af sin frustration i ringen mod en anden kvinde, som hun kan se på at have sin rivaliserende ansigt. Hun får slippe meget damp og du bliver vinderen.

Ply hende med lidt spiritus. Får ikke hende falde ned fuld, men opfordre hende til at få hendes buzz på. Vælg den mest hensigtsmæssige tid (som en time før et show) og få hende til at tilmelde dig en konkurrence, mens hun stadig føler sig rigtig god. Flydende mod kan være lige hvad hun behøver for at komme på et nyt eventyr.

Bed hende om at gøre det. Det er rigtigt, når alt andet fejler, stå på knæ og bevæge sig med hende. Forklar hende, at dette er din ultimative fantasi, og kun hun kan opfylde det til din tilfredshed. Fortæl hende, du elsker hende og beder hende om at gøre denne lille ting simpelthen fordi hun elsker dig.

Del:
Kommentarer