Sådan får du dig tilbage, når du hopper

Sådan får du dig tilbage, når du hopper

At få en fuld 180 graders split i luften kræver både styrke og fleksibilitet. Ikke alene skal du have fleksibilitet til at gøre en splittelse, du skal også være i stand til at drive din krop i en split hurtigt og ubesværet. Et fælles problem, som gymnastikere, dansere og cheerleaders har med spring, er ikke at få deres ryg ben op høj nok. Hvis bagbenet ikke når en position, hvor det er parallelt med gulvet, vil dit split spring ikke være så imponerende, og du vil miste point i dine konkurrencer.

Trin 1

Udfør dine splittelser dagligt. Varm op med cirka fem til 10 minutter kardio - som jumping jacks, hoppe eller jogge - før du kommer ind i dine splittelser. Når dine muskler er varme, vil de være mere lydhøre over for at strække. Mens du praktiserer dine splittelser, koncentrere dig om at have god form: dine fødder skal være opformet med dine skuldre, og dine skuldre og hofter skal være firkantede. Hold din splittet med dit højre ben foran i et minut, og gør derefter en split med din venstre benfront i samme tid. Du kan gentage strækningen tre eller flere gange.

Trin 2

Øv højben spark eller grands battements med et modstandsbånd. Denne øvelse styrker de samme muskler, du bliver nødt til at få ryggen op i løbet af løbet. Bind enderne af dit modstandsbånd sammen, så du har en løkke. Sæt begge dine fødder inde i løkken og stram knuden om nødvendigt. Der bør ikke være meget slæk i bandet, selvom dine fødder er tæt sammen. Arbejde mod båndets modstand, spark dit højre ben bag dig. Gør tre sæt med fem gentagelser med hvert ben, så sørg for at du holder benet helt lige igennem sparket. Når du bliver stærkere, kan du arbejde op til seks sæt med 15 grands battements.

Trin 3

Arbejde på dine splittede spring fra en skulderstativ. Sæt midten af ​​dit modstandsbånd omkring dine fods såler. Hold bundsenderne i dine hænder, ligg tilbage og bevæg dig ind i en skulderstativ med dine skinker over dine skuldre. Placer dine hænder under din skæl til støtte, og tag højere på bandet for at eliminere enhver slap. Flyt dine fødder fra hinanden for at bringe dine ben i en split, med dit højre ben bevæger sig mod dit ansigt og dit venstre ben flytter væk fra dig. Tag dine fødder sammen igen for at fuldføre en gentagelse. Begynd med fire gentagelser, og øg nummeret gradvist, indtil du kan gøre 12.

Del:
Kommentarer