Sådan får du de gule offbeholdere

Sådan får du de gule offbeholdere

Du har muligvis bemærket, at din beholder ikke er så hvid som den plejede at være. Materialet, som beholdere er lavet af, vil naturligvis blive gul overarbejde, hvis de ikke er ordentligt rengjort og plejet. Peroxid og bagepulver vil være mindre slibende end almindelig tandpasta, når man forsøger at fjerne plet. Brug af disse produkter reducerer ethvert slid på apparatet akryl. Hvis der tages passende skridt til at passe på holderen umiddelbart efter modtagelsen, kan du undgå at udvikle pletten på dit apparat i første omgang.

Fyld dit holderen op med et blødgør eller rensemiddel. Lad holderen bløde i op til fire timer. Fjern holderen og skyll den med vand.

Pensel din beholder grundigt med en halv og halv blanding af peroxid og bagepulver. Skrub områder kraftigt, hvor pletten ser ud til at være den tyngste.

Placer holderen i holderen på natten, når du går i seng. Følg anvisningerne på æskebitningsløsningsboksen. Sug beholderen natten over i opløsningen. Alterner dette med sprøjteblødgøreren. Skyl beholderen grundigt med vand, før du sætter det tilbage i munden. Gentag processen, indtil pletterne fjernes.

Tips

Brug af en ultralyd tandbørste vil gøre fjernelsen af ​​pletten lettere.

Advarsler

Forsøg ikke at blanke beholderen med regelmæssig blegemiddel.

Del:
Kommentarer