Sådan får du billetter til mænds NCAA Final Four

Sådan får du billetter til mænds NCAA Final Four

NCAA Mænds Basketball Final Four er en af ​​de førende begivenheder i sport. Hver skole, der kommer så langt, skulle kvalificere sig til NCAA-turneringen baseret på en uhyggelig regelmæssig sæson og konference turnering, og derefter vinde mindst fire kampe i turneringen for at være et af de sidste hold, der står. Vidner til spillene i person kræver forudgående planlægning, en masse penge og måske også held og lykke.

Generelle Ansøgere

Fans kan anmode om at købe billetter fra NCAA online, med det styrende organ, der accepterer op til 20.000 ansøgninger. Hver husstand kan indsende en ansøgning, og et kreditkort er påkrævet. Kortet debiteres, når indsendelsen er accepteret, for prisen på billetene plus en $ 20 behandlingsgebyr, der dækker et officielt spilprogram og fragt og håndtering. En tilfældig udvælgelsesproces bestemmer, hvilke ansøgere der får billetterne. De andre får fuld refusion for prisen på billetterne, men ikke forarbejdningsgebyret.

Skoler og sponsorer

En anden mulighed for dem, der ønsker at deltage i sidste fire er de enkelte skoler. Hvert hold, der gør det så langt, får en tildeling af billetter til arrangementet. Generelt går disse til store donorer, og kun sæsonbilletindehavere har mulighed for at købe dem, men der er altid en chance for, at nogle bliver tilgængelige, især for alumner. Organiseringsudvalget og værtsstedet modtager også en tildeling af billetter, ligesom turneringssponsorer.

Videresalgsmarked

Det sekundære marked har altid billetter til salg - til en pris. Udgifterne til billetter til videresalg afhænger af sted og popularitet af holdene i feltet, men forventes at betale langt mere end pålydende værdi for disse pladser.

Del:
Kommentarer