Sådan får du autografer fra professionelle hockeyspillere

Sådan får du autografer fra professionelle hockeyspillere

At modtage en autograf fra en professionel ishockeyspiller er ikke kun en af ​​de største spændinger, som en lidenskabelig fan kan få, men tilføjer også værdi til det emne, der bliver underskrevet. De fleste spillere er glade for at låne et øjeblik på deres tid for at tilføje deres signatur til et emne. Nøglen er at være respektfuld, venlig og vedholdende.

Spil og praksis

Det bedste sted at få autografer er på et spil eller et hold praksis, når alle spillere er næsten garanteret at være der. Ved et spil skal du stå tæt på holdets bænk før og under opvarmning og nærme en spiller eller teamhjælp når det er relevant. Hvis du ønsker at få en autograf efter spillet, skal du stå tæt på spillerens udgang til arenaen - efterfølgende kontrollere med sikkerhed for at sikre, at det er acceptabelt - og vent på, at spillerne forlader bygningen. Ved en åben praksis finder du ud af anlægget, hvor det er acceptabelt at nærme spillere til at anmode om autograf. Dit lokale hold kan også holde andre arrangementer med spillere, herunder møde og hilsner, fundraisers og karnevaler.

Memorabilia Shows

Sports memorabilia viser ofte spillerudseende, hvor atleter underskriver autografer mod et gebyr. Find ud af disse shows, hvis du ikke kan komme til et spil. Disse begivenheder kræver ofte, at du venter i køen i længere tid, men er en af ​​de bedste chancer for at få en autograf fra din favoritspiller.

Ud i offentligheden

Den bedste metode til at få en spiller opmærksomhed, når de ser offentligt ud, er høfligt og respektfuldt at hilse på ham, og så spørg, om han er villig til at underskrive din genstand. Medbring kun ét emne, da spillere bliver irriteret, når en fan skyder flere objekter i deres ansigt og beder om, at hver enkelt bliver underskrevet. Husk at de gør dig en tjeneste ved at underskrive din vare og vise respekt og påskønnelse for den tid, de tager for at give din anmodning.

Skriftlige anmodninger

De fleste professionelle hockeyhold har instruktioner på deres hjemmeside, der præciserer præcis, hvordan de håndterer autografforespørgsler. En tilgang er at hånd-skrive et godt brev til den organisation, der anmoder om en autograf fra din favorit afspiller. Medtag en selv-adresseret stemplet konvolut, så spilleren kan returnere din genstand til dig. Vær så høflig og respektfuld som muligt for at maksimere dine chancer for at få et positivt svar.

Del:
Kommentarer