Sådan får du Adderall til at fungere bedre

Sådan får du Adderall til at fungere bedre

For Adderall takers, der har brug for et større spark fra deres medicin, er den bedste løsning en langsigtet snarere end en hurtig løsning. Adderall er en receptpligtig medicin, der almindeligvis anvendes til behandling af ADHD og narkolepsi. Denne stimulant virker ved at forårsage øget produktion af hormoner i hjernen relateret til opmærksomhed og adfærd og forhindre hurtig reabsorption af disse kemikalier for at give øgede koncentrationsevner til personer, der har brug for det.

Tag Adderall nøjagtigt som foreskrevet. Mange Adderall-brugere tager stoffet kun, når de føler, at de har brug for det. Hvis du undlader at følge din læge instruktioner, kan det føre til nedsat effektivitet af stoffet eller endda skadelige bivirkninger. For de bedste resultater skal du overholde din læge ordinerede behandling.

Spis mindst en time før du tager Adderall og spis ikke igen i to timer bagefter. Forbruger mad for tidligt før eller efter at have taget Adderall kan reducere absorptionen af ​​lægemidlet og dermed mindske effektiviteten. Undgå at forbruge store mængder af C-vitamin, især når du tager Adderall, da syren i dette vitamin kan påvirke absorptionen af ​​stoffet negativt i systemet.

Oprethold en sund livsstil. Spis masser af frugt og grønt hver dag og begrænse tomme kalorier som sodavand og slik. Bliv hydreret og motion regelmæssigt. Få mindst syv timers søvn hver nat, men undgå at sove. Jo sundere din krop er, desto bedre er din naturlige evne til at koncentrere sig. Dette vil igen gøre din medicin mere effektiv også.

Advarsler

Drikke sukkerholdige drikkevarer eller energidrikke kan midlertidigt øge Adderalls effektivitet, men denne teknik bør ikke anvendes regelmæssigt. Ud over de negative sundhedsmæssige fordele ved sådanne drikkevarer på dine tænder og kost kan kombinationen af ​​Adderall og sukkerholdige eller energidrikke forårsage jitterende adfærd og overskydende energi.

Del:
Kommentarer