SĂĄdan Estimerer Golf Club Speed

SĂĄdan Estimerer Golf Club Speed

Din golfklubs svinghastighed er den største faktor i hvor langt du ramte golfbolden. Du behøver ikke at være en stor, muskuløs person til at have en høj svinghastighed - selv om det ikke gør ondt. God form og fleksibilitet er nøglen til en hurtig svinghastighed. Mange golfbutikker har udstyr, der kan måle din svinghastighed, men du kan også estimere det.

Besøg en golfbane og ramt en række bolde ved hjælp af din chauffør. Lav en liste over den afstand, du opnår med dine drev. Der er en række faktorer, der kan påvirke din afstand, ud over svinghastigheden, så når du forsøger at bestemme svinghastigheden, skal du bruge afstande af drev, som føles gode og opnå de bedste afstande.

Gennemsnit afstanden mellem dine drev ved at tilføje dine bedste ti drev sammen og dividere med ti. Subtrahere 5 procent for at redegøre for rullen for at bestemme din carry. For eksempel vil vi antage 210 meter som en gennemsnitlig carry, som er omkring gennemsnittet af en amatør golfspiller.

Opdel bæreafstanden med 1,75 for at bestemme boldens hastighed. Et gennemsnit på 210 meter bære vil resultere i en estimeret boldhastighed på 120 miles i timen.

Opdel din estimerede boldhastighed med "smash factor" på 1,5. Dette vil resultere i din estimerede svinghastighed. En golfspiller med en 210 bæreafstand på drev har en estimeret svinghastighed på 80 mph.

En yderligere formel, der ofte anvendes til estimering, er, at hver 2,3 meter bære er lig med en mile per time svinghastighed. Ved hjælp af ovenstående tal vil formlen være 210 divideret med 2,3. Dette resulterer i en svinghastighed på ca. 91 miles i timen. PGA estimerer den gennemsnitlige golfspiller kørelængde på 212 meter og svinghastighed ved 80-85 mph. Det er derfor klart, at den første formel er mest præcis til estimering.

Del:
Kommentarer