Sådan erstattes æbleauce til sukker

Sådan erstattes æbleauce til sukker

Lær hvordan du erstatter æbleauce til sukker i din bagning, og du vil have en bekvem måde at reducere simpelt sukkerindhold og give en mere kompleks smag til din mad. Æbleauce indeholder naturlige sukkerarter, som kroppen bryder langsommere end raffinerede sukkerarter. Disse naturlige sukkerarter øger ikke blodsukker så hurtigt og er mindre tilbøjelige til at irritere sukkerfølsomme mennesker. Selvom æbleauce kan ændre tekstur af bagværk, tilføjer det også fugt og en subtil spiciness, der passer godt sammen med de fleste smag.

Identificer formålet med sukker i opskriften. Dette vil fortælle dig, hvor meget af sukkeret du kan erstatte. I kolde desserter som frugtsuppe er sukker bare et sødemiddel. I sødede sidevand som sød kartoffelgryde eller bagt bønner tilsættes sukker både sødme og smag. Sukkerens rolle i bagning er mere kompleks. Sukker hjælper med at aerere og ømme mad og gør det muligt at brune.

Tjek, hvor meget sukker opskriften kræver. Brug måling af volumen, som f.eks. Kopper i stedet for ounces. Hvis opskriften anmoder om to forskellige typer sukker, såsom hvidt sukker og pakket brunt sukker, skal du bruge den samlede mængde efter volumen. Baseret på sukkerrollens rolle i opskriften, skal du beslutte, om du vil reducere det samlede sukker, du bruger. I de fleste bagningsopskrifter kan du reducere sukkeret med mindst en tredjedel uden at påvirke smagen eller karakteren af ​​smeten.

Mål den nødvendige æbleauce. Hvis fødevaren ikke bliver opvarmet, skal du erstatte sukkeret med en tilsvarende mængde æbleauce. I opvarmede sødtider, samt kager, brownies og muffins kan du erstatte op til to tredjedele af sukkeret. Til kager erstattes dog kun halvdelen af ​​sukkeret med æbleauce. Brug ca. en tredjedel mere æbleauce end mængden af ​​sukker du erstattede. For eksempel i en kage opskrift, der kræver en kop sukker, brug en halv kop sukker og ca. 3/4 kop æbleauce.

Reducer væsker i forhold til æbleauce. Appelsauce indeholder en betydelig mængde fugt. Du skal genbalancere mængderne af væsker og faste stoffer for at forhindre, at din mad bliver soggy. Reducer hovedvæsken i opskriften, såsom mælk, med 1/4 kop for hver kop æbleauce, du tilføjer.

Tilsæt æbleauce. I opskrifter uden opvarmede ingredienser tilsættes æbleauce på det punkt, hvor opskriften kræver sukker. I en bageopskrift skal du slå æbleauceet i æggene. Hvis opskriften kræver smør eller olie, blandes fedtet i æggene og tilsæt derefter æbleauce.

Tips

Hvis æbleauce ikke er sød nok til din smag, skal du bruge vanille eller krydderier som kanel og muskatnød til at øge sødme uden at tilføje sukker.

Advarsler

Æblesauce kan ikke erstatte sukker i hårde slik opskrifter. Selv usødet æbleauce indeholder sukker. Hvis du er diabetiker, skal du være forsigtig, når du bestemmer, hvor meget applesauce-sødet mad skal spise.

Del:
Kommentarer