SĂĄdan er du en vandpige til NFL

SĂĄdan er du en vandpige til NFL

At blive vanddreng til et NFL-hold sætter dig direkte i kontakt med Amerikas mest populære professionelle sport. Vanddrenge er konstant opmærksomme, hvilket giver den nødvendige træning til praktiserende eller konkurrerende atleter. At opnå en vandpudeposition kan virke glamourøs for fodboldentusiaster, men jobbet er få. Ikke desto mindre, med arbejde og lidt held og lykke, kan du finde dig selv et skridt tættere på en stilling som en NFL-vanddreng.

Trin 1

Tal med nogen, du kender, eller har forbindelse til, i professionel fodbold. Diskuter dit ønske med kollegialtræner. Introducer dig høfligt og forklar dit ønske. Spørg dine personlige forbindelser for at få hjælp til at ansøge om en plads på et NFL-team som en vandpude. At kende de rigtige mennesker eller gøre sig bekendt med dem, kan hjælpe med at fremskynde din ansættelse.

Trin 2

Besøg den officielle NFL hjemmeside. Rul ned til bunden af ​​startsiden. Klik på linket "League" eller "Team" under kategorien Jobs. Vælg linket "Praktikophold og indgangsniveau" på siden af ​​siden. Vælg det fremhævede link nederst på siden for at søge en position. Medtag et professionelt CV og et brev, der fremhæver dine kvalifikationer og begejstring for en stilling som vandpude. Bemærk din tidligere oplevelse som en skole fodbold vand dreng, for eksempel.

Trin 3

Gå til Teamwork Online hjemmeside. Vælg "Fodbold" linket øverst på startsiden. Vælg "NFL Teams" fra den angivne liste. Klik på det medfølgende link for at få indsigt i, hvordan du ansøger om stillinger. Ansøg om nogen af ​​de nuværende positioner.

Del:
Kommentarer