SĂĄdan er du en racetrack Flagman

SĂĄdan er du en racetrack Flagman

At være en racetrack flagmand "er det mest stressende arbejde på banen", ifølge Merced Speedway. Uden tvivl er racetrack flagmand den eneste person, der er ansvarlig for at advare alle chauffører på en gang med sporinformation. Mens hver chauffør har et headset, der giver ham mulighed for at høre sin personlige pitbesætningsmedlem, kommunikerer flagskibet med chauffører ved at vifte forskellige farvede flag i luften. Flagmænd er anbragt i et sæde højt over startlinjen, og de forbliver der, indtil løbet er færdigt.

Trin 1

Tilbring rigelig tid - i mindst flere år, hvis det er muligt - at arbejde for en pit besætning eller køre en raceway bil, før du bliver flagmand. Besidder en ekspertviden om det løb du overvåger. Vær opdateret og bekendt med alle regler og regler.

Trin 2

Behold en passion for raceway biler - f.eks. Biler eller motorcykler - og arbejde så hurtigt som muligt på biler eller besætninger. Hold dig inden for reglerne i dit job, når du vælger at arbejde på biler eller besætninger. Check med løbebosser om regler for chauffører og besætninger, der kan køre på speedway hvor du er flagmand for at forhindre interessekonflikter.

Trin 3

Lær vigtigheden af ​​hvert farveflag. Hold alle flag op og ned og foran dig mens du ser løbet. Hold en del af flaget selv eksponeret, så du har en klar ide om hvilket flag der er. At have flaget på hovedet giver mulighed for hurtig adgang til håndtaget. Husk: grønne flag starter rennen og fortæller bilister, løbbanen er klar; gul står for forsigtighed; Røde ordrer drivere ikke at fortsætte og at trække over; hvid kommunikerer kun en enkelt omgang i løbet ternet angiver slutningen af ​​et løb; sort er rettet mod en enkelt chauffør og instruerer ham til at trække over på grund af en overtrædelse af reglen sort med en hvid "X" igennem det fortæller en chauffør at stoppe med at kaste omgående, eller han vil miste sin score; blå med en bølget gul linje, selvom den oplyser en chauffør om, at han har en hurtig bil, der nærmer sig bag sig og fortsætter med omhu.

Trin 4

Bliv opmærksom på alle tidspunkter. Se løbet, hvert minut, fra start til slut. Hold dine øjne skrællet for at flyve affald og ude af kontrol biler for at beskytte dig selv, chauffører og fans. Undgå potentielle distraktioner fra fans for enhver pris.

Trin 5

Hold dit headset tændt og radio praktisk i løbet af hele løbet. Vær forberedt på at håndtere flere kommunikationer mellem raceway embedsmænd, scorers, hjørne arbejdere og line-up personale. Tag flagkommandoer fra racewaypersonale. Bølg et gul flag, hvis du f.eks. Informeres af embedsmænd om affald.

Trin 6

Hold flagget horisontalt. Stram din arm helt ud, så føreren kan se flag. Bølg hvert flag, en ad gangen, i en figur otte mode. Bølge individuelle flag kun når der anmodes af raceway myndigheder.

Del:
Kommentarer