Sådan er du en Punter i NFL

Sådan er du en Punter i NFL

En meget almindelig drøm i barndommen er at spille i National Football League. Normalt drejer disse drømme om at være en stjerne quarterback eller bred modtager, men nogle børn vil gerne spille punter position. Selv med færre mennesker, der ønsker at være punter, er der stadig hård konkurrence for disse positioner i NFL, hvor kun 32 er aktive i ligaen på en given søndag. Med noget hårdt arbejde er det muligt at nå målet om at være en NFL-punter.

Trin 1

Spil fodbold, begynder i mellemskolen. Mens ungdomsligaer som flag fodbold og pop warner er gode områder for at lære teamwork og grundlæggende færdigheder, punting er ikke blandt dem. Et mellemskole fodboldprogram lærer de grundlæggende punktering, der giver børn en følelse af spillet.

Trin 2

Deltag i gymnasiet fodbold. Gymnasiet er mere intenst end et mellemskoleprogram, og eleverne kan prøve selv uden at spille i mellemskolen. Et gymnasiumsprogram giver avancerede teknikker til at kontrollere spidsen for en spidsfodbold, dens placering og hængetid (hvor længe det er i luften) for punter at øve.

Trin 3

Spil college fodbold. Det er mere intens og involverer mere øvelse end høj eller mellem skolefodbold. College fodboldhold giver mere coaching, teknikker og praksis tid. College coaches er ofte tidligere college og NFL spillere, der tilbyder hjælp til at lære punter position.

Trin 4

Øve sig. Det lyder sund fornuft, men punterpositionen kræver en masse øvelse. En punter skal kunne styre hængetid, afstand, vinkel, placering, snap count og spin. Jo flere timer en punter sætter i at praktisere, jo mere kontrol vil han have over et punkt og den efterfølgende tilbagevenden, hvis nogen af ​​modstanderne.

Trin 5

Prøv under åbne forsøg for NFL-hold. Hvis du ikke er udarbejdet af et NFL-team, er du stadig i stand til at lave et hold i NFL som en gratis agent. Åbne tryouts, når de er planlagt, tillader folk at konkurrere mod fagfolk for et sted på holdet. Punters er dog mindre tilbøjelige til at blive inviteret til at åbne tryouts end andre færdigheder.

Trin 6

Send et auditionstape. Hvis du vil prøve et hold, vil et bånd, der viser spiloptagelser fra gymnasiet eller college, hjælpe. Et færdighedsdisplay på et felt med forskellige teknikker gør det muligt for NFL-spejdere at se dine evner. Hvis det lykkes, sætter dette dig på en liste over tryouts, hvis et holds punter bliver såret eller udfører dårligt i løbet af sæsonen.

Del:
Kommentarer