Sådan er du en olympisk fakkelbærer

Sådan er du en olympisk fakkelbærer

At blive valgt til at være en olympisk fakkelbærer er helt sikkert en ære og noget, du sandsynligvis aldrig vil glemme. Byer, hvor fakkelen rejser, har forskellige metoder til at vælge de personer, der får denne ære. Vær en del af en langvarig tradition ved at blive en olympisk fakkelbærer.

Find ud af, om din by, eller en nær dig, vil være vært for den olympiske fakkel i sin rejse til OL.

Undersøg de krav, der er fastsat af byen for at ansøge om at blive en olympisk fakkelbærer. Nogle kan kræve, at du er mindst en minimumsalder, og du skal muligvis skrive et essay for at fremme, hvorfor du ville lave en god olympisk fakkelbærer.

Find, at nogle byer har et bestemt tema, de ønsker gennemført gennem de olympiske fakkelbearbejdere i deres by. Nogle vil muligvis gerne fremme internationale relationer, nogle kan fokusere på de personlige faser af de enkelte fakkelbearbejdere. Dette gør den fortsatte saga af fakkelens rejse mere interessant.

Sørg for at opfylde alle de krav i byen, som du søger om at blive en olympisk fakkelbærer. Udfyld formularerne præcist, og hvis du har et essay at skrive, skal du sørge for at korrekturlæse det, inden du sender det. Ansøgninger med mange fejl vil helt sikkert ikke give et godt indtryk.

Bestem, om du er klar til at køre den afstand, der kræves til en olympisk fakkelbærer. Hvis du tror du kan gøre det, men har brug for lidt træning først, er det aldrig for tidligt at begynde at forberede sig til ære.

Del:
Kommentarer