Sådan er du en god sværdmand

Sådan er du en god sværdmand

Swordsmanship har været både en populær sport og midler til forsvar i hundreder af år. Siden 1800-tallet er godt sværdemandskab hovedsagelig opnået ved at praktisere med hegn, selv om der er mange andre forskellige typer sværdemandskab. Mange forskellige kulturer har også deres egen praksis, når det kommer til sværdsmandskab, herunder kinesisk kampsport. At lære at være en god swordsman kræver en dedikation til sikkerhed, en forståelse af kunstformen og meget øvelse generelt.

Trin 1

Bestem, om du vil øve standard eller historisk sværdsmandskab. Historisk sværdevner er den specialiserede undersøgelse af sværd teknikker, der anvendes før det 19. århundrede, da sværd var stadig en fælles våben bruges til forsvar, bæres som en del af kostumer eller anvendes i dueller. Standard swordsmanship refererer til teknikken og praksis i nutidig hegn.

Trin 2

Bestem, om du vil lære swordsmanship gennem en kulturelt specialiseret skole af duellering. For eksempel er kenjutsu den antikke kunst af sværdsmandskab og har forskellige teknikker og praksis end standard vestlige hegn og historiske hegn. Derudover kan historisk sværdsmand udøve bl.a. romersk, græsk, renæssance og italiensk sværdemandskab. Forskning disse typer af sværd kunst og afgøre, hvilken er bedst for dig.

Trin 3

Køb bøger, der lærer dig de grundlæggende bevægelser af den type sværdsmandskab du praktiserer. Historisk, kulturelt og standard swordsmanship kan alle læres ved hjælp af øvelser, der kan praktiseres på en trædummy til at hjælpe dig med at forbedre din form og hurtighed.

Trin 4

Tilmeld dig en klasse i din foretrukne type swordsmanship. Mange byer har indhegning, kampsport, historisk sværdemandskab og kenjutsu klasser til rådighed for voksne og børn. Vælg en klasse, der passer til dit færdighedsniveau eller aldersgruppe. Klasser kan være mere gavnlige end bøger, fordi instruktører hurtigt kan rette dig på dårlige sværdevaner. Derudover giver klasser dig mulighed for at hegn med andre studerende, hvilket også kan hjælpe dig med at gøre dig til en bedre sværmand.

Trin 5

Vælg det rigtige sværd for din krop og den type sværdemandskab, du vil øve. Hvis de bøger, du opnår, eller de klasser, du tager ikke give dig vejledning om sværd udvælgelse, overveje de mest almindelige elementer i stil med sværdevner du studerer og købe et sværd, der passer til disse elementer. For eksempel, hvis du vil lunge, passer rapier og tokantede sværd til denne praksis bedre end et enkeltkants sværd. Desuden overveje evnen til at løfte sværdet og udføre rigtige bevægelser. Børn og dem med mindre styrke bør vælge et mere let sværd.

Trin 6

Øv trækene i klassen og gennem bøger både inde og uden for klassen. Som med enhver færdighed kræver det mange års praksis at blive god til sværdsmandskab. Øv med og uden en dummy eller en partner. Træn kun med en partner, når du har et ordentligt sikkerhedsudstyr, og du har begge fået den nødvendige træning for at forhindre skade.

Del:
Kommentarer