SĂĄdan er du en defensiv koordinator

SĂĄdan er du en defensiv koordinator

Et fodboldholds defensiv koordinator kan sammenlignes med en vicepræsident eller direktør i et selskab. Bortset fra sjældne tilfælde, når tidligere kollegiale og professionelle spillere vender tilbage til træner på gymnasieniveau, er vejen til en defensiv koordinatorposition resultatet af en coachingprogression. Trænere, der underviser i flere stillinger i løbet af deres karriere, laver vellykkede koordinatorer. De har evnen til at kommunikere til spillerne, hvordan handlingerne i en del af forsvaret påvirker forsvaret som helhed. Det er ikke ualmindeligt, at hovedtrænerne med vilje flytte positionsbusser rundt fra sæson til sæson.

Trin 1

Kontakt en lokal gymnas coach om frivillige muligheder. Uden forudgående coachoplevelse er en af ​​de bedste måder at blive fodboldtræner at bevise dig selv som en frivillig. Kommuniker dit ønske om at træne til forsvar, men tag enhver mulighed du kan få. En effektiv defensiv koordinator skal forudse, hvordan en lovovertrædelse vil angribe hans ordninger, så erfaring fra et offensivt synspunkt kan vise sig nyttigt i fremtiden.

Trin 2

Fokuser på en bestemt specialitet og gør det godt. En defensiv koordinator er ofte en jack of all trades, men det er fordi han har vist sig at være vellykket på hvert stop undervejs. Hvis hovedtræneren foreslår at hjælpe dig med specielle hold, kan din fremtid afhænge af, hvor godt de specielle hold udfører. Forsøg ikke at overskride dine grænser, især som frivillig, da det kan irritere de andre træner og muligvis forvirre spillerne om, hvem der har ansvaret.

Trin 3

Anmode om lejlighed til at deltage i coaching-medarbejdermøder. I mange tilfælde vil du som frivillig eller stillingskonsulent være forpligtet til at deltage i møder alligevel. At vise interesse for at lære fra forsvarskoordinatoren og hovedtræneren kan gå langt i retning af at forbedre din egen viden om spillet fra et coachingperspektiv og forbedre din sammenhæng med resten af ​​coachingpersonalet.

Trin 4

Embrace hver ny rolle som en udfordring. Ikke alle ændringer i ansvar betragtes som en forfremmelse eller nedbringelse. Trænere skifter ofte positionsbusser rundt for at imødekomme holdets behov og til at opbygge et mere kyndigt personale. Spørg altid hvad du kan gøre for at blive en bedre træner og kommunikator. Hvis du har bekymringer over din tilgang, så spørg hovedtræner eller koordinator for ideer.

Trin 5

Søg muligheder, men vær patient. At nå niveauet af defensiv koordinator er lige så meget om timing som det er evnen. Assistent trænere på alle niveauer, herunder koordinatorer, er til fordel for hovedtræner for beskæftigelse. Loyalitet til en bestemt skole eller et program garanterer ofte ikke et job, da mange hovedtrænere foretrækker at bringe deres egne staber. Der er ikke en garanteret stigning til en defensiv koordinator position. Du kan i sidste ende blive bedt om at træde op i en koordinator rolle på din nuværende skole, eller flytte til en anden skole for chancen for at komme videre. Netværk er vigtigt. Hovedbusser foretrækker at ansætte folk, de kender. Din evne til at lande en koordinator job kan komme ned til den indsats, du lægger i at bygge coaching relationer med kolleger, der har flyttet til andre programmer, ud over at etablere nye relationer på coaching klinikker og sommerlejre.

Del:
Kommentarer