SĂĄdan ejer du et NFL-fodboldhold

SĂĄdan ejer du et NFL-fodboldhold

I 1920 købte George Halas det første National Football League-hold, Chicago Bears, for $ 100. I dag anslås det samme hold til at være mere end en milliard dollars ved Forbes magazine. NFL-ejere følger et stramt regelsæt, der er designet til at beskytte ligaen mod ejerskab, idet flertallet af holdet ejes af privatpersoner. Processen med at købe en NFL-franchise er en lang, men ikke mere kompleks end at købe nogen anden forretning.

Find NFL købsmuligheder. Der er ikke altid NFL-franchise-teams til rådighed. Styring af ejerskab af et hold opstår ikke meget ofte. For at købe et kontrollerende ejerskab skal du købe den største procentdel af holdet, og det skal være mindst 30%. At være ejer uden bestemmende interesse er lettere, da kun 1% af et hold kan købes. Delvise ejerskabsmuligheder har tendens til at opstå oftere.

Undersøg de tilgængelige hold. Forbes udarbejder hvert år en liste over hvert holds økonomiske positioner. Det omfatter indtægter, udgifter, faciliteter og samlet brandværdi. Dette er et godt sted at starte. Når man ser på en investering med flere millioner dollar som dette, er det også nyttigt at søge råd fra professionelle investeringsrådgivere.

Bud på holdet. Efter at have undersøgt holdet, vil du have en god ide om fair markedsværdi for den del, du søger. Ejeren kan acceptere eller afvise dit bud eller lave et tilbud. Denne proces kan tage flere runder før dig, og den nuværende ejer opnår en pris, som du kan acceptere.

Tag dit bud til de andre holdsejere. NFL kræver en stemme fra alle ejere af alle de øvrige hold, før et salg kan ske. Selv når køber og sælger er enige om salget, kan ejerne stemme for at stoppe transaktionen af ​​en eller anden grund. De kan også stemme for at lade salget fortsætte.

Færdiggør salget. Efter at have modtaget tilladelse fra ejerne, er det et simpelt spørgsmål om at overføre pengene og modtage ejendomsnavnet.

Del:
Kommentarer