Sådan dunk Hvis du kan røre ved randen

Sådan dunk Hvis du kan røre ved randen

Dunking en basketball kræver en kombination af færdigheder. Højde, selvom det er nyttigt, er ikke et krav for at dunke en basketball med succes. Når du vil lære at dunk, er et af de første overvejelser, hvor højt du kan hoppe. Hoppe højt nok til at røre fælgen sætter dig godt på vej til at udføre en dunk. Gør dit lodrette spring stærkere og højere, mens du forbedrer dine andre basketball færdigheder til at udføre en solid basketball dunk.

Tag en løbende start fra ca. 10 fod fra kurven og spring så højt som muligt på bøjlen for at bestemme din lodrette springhøjde. Ifølge webstedet gennembrud basketball, at dunk en basketball du bør være i stand til at springe højt nok til at røre dit håndled til fælgen.

Øv dig dit lodrette spring, hvis det er nødvendigt, for at øge højden. Kører mod kurven og hopper når du når kurven, er den mest effektive måde at maksimere dit spring på. Hyppig praksis hjælper med at tilføje højde til dit spring.

Øvelse dunking mindre bolde efter dit lodrette spring er høj nok. Kør ved bøjlen med en golfbold, en tennisbold og derefter en volleyball. Hop så højt som muligt, hold bolden i din dominerende hånd og dunk det. Fortsæt med at praktisere, indtil du nemt kan dunk en basketball, der er lidt mindre end en reguleringsstørrelse mænds basketball, en junior eller kvinders basketball for eksempel.

Lær, hvordan du holder en basketball i din håndflade. Hold din dominerende hånd ud med håndfladen vendt nedad. Spred fingrene så bredt som muligt og placer dine anden og tredje fingre på samme søm af bolden. Placer tommelfingeren over bolden så langt væk fra fingrene som muligt. Tryk basketballen i din udstrakte hånd med din anden hånd. Klem ikke for hårdt med dine fingre til hvor du ikke kan holde bolden.

Dunk en regulering basketball ved hjælp af dine lodrette hoppe og palming teknikker. Kør på bøjlen, spring højt, palme basketballen i din dominerende hånd og dunk den. Dunking tager øvelse; Giv ikke op, hvis du ikke kan dunk en basketball med det samme.

Del:
Kommentarer