Sådan dumme skøjter, der er for skarpe

Sådan dumme skøjter, der er for skarpe

Ishockey skøjter bør være en bestemt skarphed, og det afhænger af skøjteren om, hvor skarpe eller kedelige de foretrækker deres skøjter at være. Nogle spillere finder en skarpere skate hjælper dem med at hjørne og skate hurtigere, mens andre spillere foretrækker et dullere blad, da det giver dem mulighed for at gøre et mere blid stop. Men hvis du finder dine skøjter for at være for skarpe lige efter at få dem skærpet, er der flere ting, du kan gøre for at dumme dem til perfektion.

Sæt skøjterne på og snør dem op som normalt. Tag et par omgange rundt om rinken for at se, hvor skarpe skøjterne er og bestemme, hvor meget de skal være sløvede for at føle sig "rigtige".

Åbn døren fra rinken til bænken og stå i døren. Stå med en fod på gummiens gulv i bænken og læg skiven på den anden skate på plastpladen af ​​brædderne, hvor døren er åben. Sørg for at du fordeler din vægt jævnt på foden, der er på plastik og kør din fod frem og tilbage over plastik.

Gentag trin 2 med den anden fod. Sørg for, at bevægelsen, du bruger, når du dræber knivene, er en lige bevægelse, der går frem og tilbage parallelt med bladet. Hvis du trykker på bladet ind i plastiket og forsøger at skubbe ind eller udad (ligesom at lave et hockey stop) risikerer du at drække bladet for meget, eller eventuelt skære bladet.

Skrid et andet skød eller to rundt om rinken, og stop ofte for at teste skarpheden af ​​knivene. Hvis de stadig er for skarpe, gentag trin 2 og 3 efterfulgt af et andet skød eller to rundt om rinken, indtil knivene når den perfekte skarphed.

Brug en håndsten til at kaste bladet, hvis plastik på brædderne ikke dækker skøjtbladet nok. Håndstenen kan også bruges til at fjerne ridser eller chips, som mangler i bladet.

Del:
Kommentarer