Sådan dækker du en mur med en spejl til motion

Sådan dækker du en mur med en spejl til motion

Spejle er nyttige i et træningsmiljø. De giver motivation og mulighed for at kontrollere formularen under en træning. Hængende spejle kan virke skræmmende. Når alt kommer til alt, håndterer du lange, tynde stykker af dyrt glas, der kan omdanne til lange skarpe skær af dyre glas med en forkert bevægelse. Heldigvis er installation af spejle meget, meget lettere end det ser ud til.

Mål højden og længden af ​​væggen, hvor du har til hensigt at hænge spejlet.

Træk 3 fod fra højden. Du lader 1 1/2 fod væg blottet øverst og nederst i spejlet.

Beregn området, der skal dækkes af spejlet, justere for det tomme vægrum.

Køb spejle. Det er bedst at dække væggen med flere spejlplader snarere end et kæmpe stykke. Når du køber dine spejle, forhandle for at få butikken levere dem. På den måde er de ansvarlige, hvis der sker noget på vej til dit fitnesscenter.

Sæt dit beskyttelsesbriller, handsker og tykke tøj på. Intet er sandsynligt at ske, men konsekvenserne af en ulykke kan være alvorlige.

Indstil dit laserniveau for at sætte en linje 1 1/2 fod over dit gulv. Hvis du har to laserniveauer, gør det samme for bundlinjen. Hvis du ikke har to, er den anden linje ikke vigtig nok til at købe en.

Bor pilothuller langs laserlinjen ved hver stang i væggen. Hvis din væg er krydsfiner eller en anden solid overflade, plads hullerne hver 2 1/2 fod. Brug en bor 1/8 tommer smalere end diameteren af ​​dine skruer.

Nulstil laserniveauet for at sætte en linje 1 1/2 meter fra loftet. Bor pilothuller til denne linje ligesom du gjorde for bunden. Hvis du bruger to laserniveauer, behøver du selvfølgelig ikke at oprette en anden gang.

Spread monteringslim på den venstre venstre del af væggen mellem dine linjer, der dækker kun pladsen dækket af et spejlsnit. Du behøver ikke at belægge væggen med lim, bare sprede en zigzag linje over væggen.

Sæt spejlet på plads mellem dine linjer, skylles mod venstre hjørne af din væg. Brug laserniveauet nær øjenhøjde for at hjælpe dig.

Installer de nederste spejlebeslag, skru dem på plads ved pilothullerne. Du skal ikke bekymre dig, hvis afstanden mellem dine vægtapper forlader et hjørne ubremset. Hvad der er på plads, skal være nok.

Installer de øverste spejlbeslag som du gjorde de nederste.

Gentag trin 9 til 12 for hver ekstra sektion af spejl, indtil alt er monteret.

Del:
Kommentarer