SĂĄdan desinficeres herpes eller helvedesildvirus

SĂĄdan desinficeres herpes eller helvedesildvirus

Herpes zoster, eller helvedesild, kan være smitsom overfor mennesker, der ikke har haft kyllingepokke. Indtil rynker vesikler er crusted over, kan viruset spredes til andre. Under infektion eksponeres herpes zosterblærer på hudoverfladen og kan komme i kontakt med omgivende overfladearealer. Desinfektion pr. Definition betyder en reduktion i antallet af mikroorganismer til et niveau under det, der kan forårsage sygdom. Fælles husholdningsvarer som klorblegemiddel kan bruges til at nå dette niveau af dekontaminering på overflader.

Tør op et klart organisk stof som blod, sved eller opkast. Brug handsker og brug en separat klud eller engangspapirhåndklæder til at tørre det organiske stof ud. Brug en frisk klud til at desinficere disse områder med frisk blegemiddelopløsning bestående af ¼ kop klorblegemiddel i 1 gallon vand. Tilstedeværelsen af ​​organisk materiale kan sænke den tilsigtede aktivitet af desinfektionsmidler. Dyk kluden ind i opløsningen, vrid det forsigtigt og tør ned overfladen ved hjælp af enkeltslag. Fortsæt på overfladen på denne måde, og sørg for, at opløsningen væsker overfladen. Lad området tørre, og anvend derefter blegemiddelopløsning med en ny klud. Tillad at lufttørre.

Rengør og desinficér alle overfladearealer og bordplader i dit miljø med husholdningsblegemiddel fortyndet i et forhold på ¼ kop flydende klorblegemiddel til 1 gallon vand. Inkluder badeværelse badekar, håndvaske og toilet sæder. Tør alle overfladearealer, og lad det lufttørre. Gør dette på daglig basis, indtil alle blærer er krydsede over, og helvedesinfektion ryddes.

Rene sportsfaciliteter, der er til fælles brug, såsom skabe og brusebad. Vask gym måtter efter hver brugssession. Vask cykelhåndtag og vægtudstyr, hvor det almindeligvis kommer i kontakt med hænder eller andre kropsdele. Brug en renseklud til at vaske alle genstande. Forbered en opløsning af ¼ kop klorblegemiddel til 1 gallon vand.

Mop alle etager med en blegemiddelopløsning af ¼ kop blegemiddel til 1 gallon vand. Mop hoveder bør vaskes efter hver brug, ved hjælp af almindeligt vaskemiddel og en varmt vandindstilling. Tør i en automatisk tørretumbler ved høj varme.

Vask alle vaskeklude med almindeligt vaskemiddel i varmt vand. Tør i tørretumbleren på høj varme.

Launder alt tøj og sengetøj dagligt. Tilsæt klorblekemiddel til vasken, og brug en høj temperaturindstilling. Tør ved hjælp af høj varme.

Vask dine hænder med sæbe og vand ofte.

Advarsler

Brug altid gummihandsker, nĂĄr du desinficerer overflader med klorblegemiddel.

Del:
Kommentarer