Sådan demonteres en X-pol

Sådan demonteres en X-pol

X-Pole er en kvalitets dansestang, der er bærbar og let demonteret. Mens polens vægt holdes af en basisenhed på gulvet, er polen sikret ved tryk mod gulv og loft. Fordi du kan justere stangen fra bunden, behøver du ikke en trinladder eller stol til at låse stangen på plads. Der er tre versioner: X-Stage, X-Sport og X-Pert. Kun den ældre X-Stage bruger ikke X-leddet - en tilslutningsenhed, der hjælper med at stabilisere stangen.

X-Stage

Trin 1

Brug hex-nøglen til at stramme de to statiske låseskruer i bunden af ​​A-polens lejeenhed - placeret ved bunden af ​​bundpolen - for at sætte polen i statisk tilstand. Hvis stangen er i spindingstilstand, kan du ikke fjerne stangen fra hovedstadens centerenhed.

Trin 2

Løsn de to hexskruer i B-polen, som er den øverste pol, med en hex-nøgle. Drej skruerne mod uret for at låse B-polen op.

Trin 3

Drej B-polet mod uret for at slappe af og frakoble det fra A-polen.

Trin 4

Løsn de tre skruer i den øverste del af A-polens lejeenhed.

Trin 5

Træk A-polen ud af lagerholderen og tag den ud af hovedtrinnet.

X-Sport

Trin 1

Indsæt justeringsværktøjet i hullet på låsemøtrikken placeret på bunden af ​​bundpolen. Drej værktøjet med uret for at løsne eller fortryde låsemøtrikken.

Trin 2

Slap af polen ved at dreje den med uret, hvilket gør hele polen kortere og frigør den fra loftpladen. Se polen, så den ikke falder over eller oven på dig.

Trin 3

Læg stangen på gulvet for at demontere den.

Trin 4

Drej de to hexskruer mod uret i X-Joint - den midterste enhed, der forbinder A-polen og B-polen - ved hjælp af hex-tasten.

Trin 5

Løsn skruerne, indtil du føler tryk mod hex-nøglen. Fjern derefter A-polen og B-polen fra X-leddet.

X-Pert

Trin 1

Løsn de tre låseskruer, der er placeret i bunden af ​​stangen. Brug hex-tasten og drej skruerne mod uret for at løsne. Fjern ikke disse skruer.

Trin 2

Drej langsomt stangen med uret for at forkorte det, løs det fra loftet og gulvpladerne.

Trin 3

Placer stangen på gulvet.

Trin 4

Brug en hex-nøgle til at fortryde de to hex-skruer i X-leddet, som er den midterste enhed, der forbinder A-polen og B-polen. Drej skruerne mod uret, indtil du føler tryk på hex-tasten.

Trin 5

Fjern både A-polen og B-polen fra X-leddet, demontering af polen.

Del:
Kommentarer