Sådan dekorere og vise Vintage Felt Pennants

Sådan dekorere og vise Vintage Felt Pennants

Blandt sportsfanatikere er vimpler meget indsamlede memorabilia. Pennants kan vise din kærlighed til bestemte hold, annoncere din alma mater eller endda mærketidssæsoner i en skoles atletiske historie. Ligesom de fleste samleobjekter ønsker du ikke at forlade vimpler i hverdagens omgivelser, hvor de kan blive beskadiget. At vide, hvordan man kan dekorere og vise vintage filtvimpler, kan lade dem se bedre ud i længere tid.

Trin 1

Fjern alle dine gamle vintage vimpler fra lagerpladsen. Læg dem flade Jern dem om nødvendigt på en lav indstilling for at undgå at brænde det tynde filtmateriale.

Trin 2

Find et sted at hænge en bunting banner lavet af dine vintage vimpler. Hæng kroge for at fastgøre din vimpel banner. Mål og skær et stykke garn til at hænge mellem de to kroge. Klip jeres vintagebannere til garnet med jævne mellemrum. Brug papirklips fold-over stil til at fastgøre vimpler til garnet. Undgå at bruge lim eller hæfteklammer, så du kan bevare pennantens tilstand.

Trin 3

Brug ekstra pennants klippet sammen som vinduevalg. For at undgå at dine vimpler falmer i naturligt lys, skal du overveje at fastgøre vimplerne til en stofvalance først, eller læg stofstøtten på vimpelet med en smeltevæv. Du kan finde disse varer ved at sy og lave forsyningsforretninger.

Trin 4

Køb store fotorammer eller plakatrammer. Vælg en eller to koordinerende vimpler og læg dem i en ramme med en matte. For en større samling skal du bruge en plakatstørrelsesramme, der holder tre eller fire vimpler. Dæk det indrammede kartonindsats med et koordinerende stof, inden du placerer vimpler i rammen.

Trin 5

Placer vintage vimpler fladt på et natbord eller sofabord og sæt et glas glas ovenpå dem for at beskytte mod spild. Et glas display tilfælde, selv om det er dyrt, vil også beskytte, mens du viser dine vimpler.

Trin 6

Tilføj dine egne indsamlede memorabilia til dine vimpler. Pin vintage knapper eller billet stubs til pennant for ekstra indretning.

Trin 7

Bring nyt liv til dine vintage vimpler ved at tilføje en farverig binding rundt om kanterne med et præfabrikat stof forspændt tape. Læg vimpelet på en flad overflade. Begynd i et øverste hjørne, skub pennanten ind i bias tape fold. Pin bindingen til pennant. Gør din vej rundt om vimpelet, indtil du har nået toppen på den anden side. Søm forspændingsbåndet på plads eller brug håndværkslim. Fold bindingen ind for at gøre en mitered pleat på bunden af ​​pennant.

Del:
Kommentarer