SĂĄdan Deflate en bold

SĂĄdan Deflate en bold

Fjernelse af luften fra din kugle mellem anvendelser muliggør nem transport og opbevaring. Deflating din bold korrekt vil sikre, at den indre gummiblære forbliver intakt, hvilket hjælper din bold sidste i mange år. Forkert deflation kan resultere i en brudt inflationsnål eller punkteret indre blære, hvilket gør din bold ubrugelig. Tag din tid og følg disse enkle instruktioner for at fremme din bals levetid.

Trin 1

Køb en inflationsnål. Generelt kræver de fleste fodbold, fodboldkugler og basketballer en universalstål. Men hvis du er usikker på ventilens størrelse på din bold, tag den sammen, når du køber din nål for at sikre, at du køber den rigtige størrelse.

Trin 2

Find ventilen på din bold. Ventilen er det lille hul, der giver adgang til den indvendige gummiblære. Det er normalt omgivet af en tynd gummirkirkel. På en basketball eller fodbold er ventilen almindeligt placeret umiddelbart over eller under størrelsen og vægtinformationen. På en fodbold kan ventilen være placeret centralt, over eller under snørebåndene.

Trin 3

Smør ventilen med lidt vand eller spyt.

Trin 4

Sæt den smurt nål langsomt og i en ret vinkel på kuglen. Når du hører luftens hissende lyd, der frigives fra bolden, skal du holde nålen i den position. Hold bolden stramt for at presse ud luften og forhindre nålen i at snappe.

Trin 5

Når bolden har nået det ønskede niveau af deflation, fjern langsomt nålen og opbevar den sikkert.

Del:
Kommentarer