Sådan Cure Svage Knæ

Sådan Cure Svage Knæ

Sådan Cure Svage Knæ. Svage eller sårede knæ er et almindeligt problem, som mange mennesker står over for. Den smerte, du føler i dine knæ, kan nogle gange virke uudholdelig. Heldigvis er der flere ting, du kan prøve, der kan hjælpe med at lette smerten i forbindelse med svage knæ.

Prøv et hjem afhjælpning for at se, om det giver nogen lettelse. Mange sværger ved at tage æblecidereddike for at helbrede svage knæ. For at gøre dette skal du blot blande en ske med eddike med en sked honning og drikke den i en kop varm te.

Brug en knæbøjle til at give smertelindring og beskyttelse. Der findes flere typer knæbøjler, der kan hjælpe, mens du står eller udøver.

Træk quadriceps musklerne ud. Undersøgelser har vist, at stærkere quads kan hjælpe med at lindre smerten forbundet med svage eller skadede knæ. En stor quad øvelse er at udføre flere sæt benforlængelser på en benforlængelsesmaskine på et lokalt gym.

Tag et vitamintilskud. Der er tilskud til rådighed, der kan hjælpe med at reparere skade på dine knæ. Kollagen og glucosaminsulfat er to af de bedre typer til at prøve og er tilgængelige hos de fleste vitaminbutikker.

Pas på din vægt. Mange mennesker oplever svage knæ, efter at de har lagt en betydelig vægt. At tabe sig og holde det under kontrol kan fjerne svage knæproblemer eller forhindre udviklingen af ​​svage knæ.

Tips

Hvis du ikke oplever nogen nødhjælp, skal du tale med en ortopædlæge. De kan give dig yderligere anbefalinger eller foreslå operation, hvis det er nødvendigt.

Advarsler

Udfør ikke nogen form for motion, der vil forværre tilstanden af ​​dine knæ. Spørg din læge om hvilke øvelser der er sikre at udføre.

Del:
Kommentarer