Sådan Cure Ringworm én gang for alle

Sådan Cure Ringworm én gang for alle

Folk i mange samfundslag lejlighedsvis kommer ansigt til ansigt med de forskellige former for ringorm. Ringorm er en uhyggelig svampeinfektion, der kan dukke op på forskellige dele af kroppen, der efterlader rødlige ringe på ydersiden af ​​huden.

Tilstanden er rigtig almindelig hos unge til mellemaldrende mænd specifikt dem, der deltager i atletik. Denne artikel beskriver flere måder at behandle denne svampeinfektion.

Det første og mest oplagte skridt mod at slippe af med ringorm er at bade og bad hver dag. Svampen føder på død hud og kan lide fugtige områder som regel pletter hvor folk sveder. Jeg anbefaler at bruge Selson Blue på både din hovedbund og de inficerede områder.

Den næste ting at gøre er at vaske og ændre dit tøj, pudebetræk, lagner og tæpper. Du kan gøre alt, hvad du vil kurere ringorm, men hvis alle ovennævnte emner forbliver urene, vil det sandsynligvis komme igen igen.

Gå ud og få mere udsættelse for sollys. Dette kan være pinligt eller svært med ringorm, men sollys er en af ​​de bedste naturlige måder at helbrede svampeproblemerne på. Åbn disse vinduer til dit værelse som og lad sollyset ligge derude.

Placer enten citronskiver eller citronsaft på de inficerede svampområder. Dette er en naturlig ringorm kur, som mange mennesker sværger fungerer bedre end de fleste lægemidler eller cremer på markedet.

Det sidste trin er måske den mest drastiske, men det virker alligevel. Ældre mennesker kan lave en blanding af blegemiddel og vand for at tørre på ringormsinficerede områder. Dette er ikke en kur, du vil prøve børn, fordi det kan brænde. Jeg anbefaler stærkt at starte med en meget lav mængde blegemiddel i blandingen, indtil du bestemmer, hvor meget du kan tolerere. Måske starter man med 4 kopper vand og 1 kop blegemiddel, er det bedst at teste din reaktion.

Tips

Hold altid de pågældende områder rene og tørre.

Advarsler

Hvis tilstanden vedvarer eller forværres, skal du konsultere en læge. Husk at starte med en lille mængde blegemiddel i dette middel.

Del:
Kommentarer