Sådan Cure Opkast og Diarré

Sådan Cure Opkast og Diarré

Når kombinationen af ​​opkastning og diarré strejker på samme tid, har du sikkert det, der almindeligvis er kendt som maveinfluenza eller gastroenteritis. Påført af en betændelse i fordøjelseskanalen, kan maveinfluenza forårsages af en virus, bakterier eller ved en utilsigtet indtagelse af toksiner. Den eneste egentlige kur er tid, da sygdommen ofte løber kurset i 48 til 72 timer; Der er dog en række ting, du kan gøre for at hjælpe med at lindre dine symptomer.

Aflever drikkevarer og spis ikke noget i de første to timer efter opkastning. Dette vil gøre det muligt for maven og tarmene at hvile og komme sig. Efter to timer skal du tage små slanger af klare væsker, såsom vand, æblejuice, citron-lime soda, ginger ale, sportsdrikke eller en særlig rehydreringsvæske som Pedialyte. Hvis du vælger juice, sodavand eller sportsdrikke, skal du fortynde dem med halvdelen i de første par timer, da pludselig tilstrømning af sukker kan forværre diarré.

Undgå faste fødevarer, indtil du sikkert kan forbruge otte ounce væske. Så nibble på enkle kulhydrater, der er nemme at fordøje som saltine krakkere, toast, bananer, ris eller bouillon. Det er bedst at forblive på denne type blid kost i 24 til 48 timer, eller indtil den værste sygdom er gået.

Tag en dosis motion sygdom medicin, hvis du har det på hånden. Det kan lindre din forstyrrede mave. Derudover har det tendens til at gøre folk trætte, hvilket kan være gavnligt, hvis du har problemer med at hvile, fordi du ikke har det godt.

Hold dig væk fra mejeriprodukter, meget sure fødevarer som appelsinjuice eller kaffe, sukkerholdige slik, krydret mad, stegte madvarer eller alkoholholdige drikkevarer, indtil sygdommen er gået. Disse genstande har en tendens til at irritere fordøjelseskanalen og vil undergrave din krops genopretningsindsats.

Overvåg dine symptomer. Hvis opkastningen ikke er forbedret efter 24 timer, hvis du ikke ser nogen forbedring i diarré efter tre dage med selvbehandling, eller hvis dine symptomer bliver værre i stedet for bedre, bør du overveje at søge professionel lægehjælp.

Advarsler

Hvis din diarré bliver blodig, hvis du opkastes mere end 10 gange om 24 timer, hvis du udvikler en feber over 103 grader Fahrenheit, hvis du oplever svær abdominal kramper ud over feber, opkastning og diarré, eller hvis du er syg og har for nylig vendt tilbage til dit hjem efter at have turret et fremmed land, bedes du straks søge akut lægehjælp.

Del:
Kommentarer