SÃ¥dan Cure Neuropathy

SÃ¥dan Cure Neuropathy

Neuropati er et andet navn for nerveskader. Det er ofte præget af en brændende, prikkende eller skødende smerte i ekstremiteterne (hænder, fødder, ben, arme). Neuropati kan også påvirke nervesystemet i hele kroppen og forårsage inkontinens, problemer med at gribe objekter og balancere problemer. For at behandle din neuropati, kan du prøve alternative sundhedsmuligheder såsom kosttilskud, samt receptpligtige medicin.

Spørg din læge om medicin. Nogle lægemidler, der er godkendt til andre forhold, kan også hjælpe med at behandle neuropati. Disse er: gabapentin, pregabalin, topiramat, phenytoin og carbamazepin.

Prøv en Lidocaine patch, hvis du ikke ønsker at tage orale medicin. Brug op til tre af disse patches om dagen for at lindre neuropati smerter, lægge plaster på det berørte område. Nogle mennesker kan få udslæt på plasterstedet som følge af denne behandling.

Behandle din neuropati med alternative sundhedsmuligheder. Anvendelse af capsaicin topisk til området kan hjælpe med at lindre smerter. Du kan også supplere din kost med B-komplekse vitaminer, alpha lipoic acid, actyl L-carnitin og chrom.

Kontroller dit blodsukker, hvis din neuropati skyldes diabetes. Dette er den bedste måde at forebygge eller behandle diabetisk neuropati på.

Tips

Hvis din neuropati har fået dine fødder til at blive følelsesløse, skal du kontrollere dine fødder dagligt for mulige slid, som kan blive smittet.

Advarsler

Sørg for at diskutere med din læge alle de kosttilskud og medicin du allerede har taget for at undgå eventuelle interaktioner.

Del:
Kommentarer