Sådan Cure Min Golf Slice Med En Driver

Sådan Cure Min Golf Slice Med En Driver

Det er en af ​​de mest frustrerende følelser i golf - du tæpper din bold, tager en whack på det og ser din boldkurve som en banan til højre. Skiven plager en masse golfspillere, og det kan virkelig påvirke dine scoringer, hvilket fører til højere handicap på banen. Føreren er især en af ​​de sværeste klubber i posen for at ramme konsekvent på grund af sin lavere loftvinkel. Selv om det tager timer med praksis at slippe af med et stykke for godt, er der lys ved enden af ​​tunnelen, hvis du fortsætter med at arbejde på at hærde dit skive.

Opsæt ordentligt. Din opsætningsposition kan gøre dig mere tilbøjelig til at skære med den store pind. Line up så du står komfortabelt over bolden. Placer føreren over dine lår og skuldre, og gør slutningen af ​​klubben punkt direkte på målet. Din boldposition skal være lidt inde i din venstre hæl, i tråd med din venstre skulder. Dine fødder skal være et par inches bredere end skulderbredden fra hinanden.

Grip klubben. Mange mennesker, der skærer bolden med chaufføren, har en svag greb, hvilket betyder at dine hænder vender for langt til venstre. Efter at du har oprettet, tag fat i klubben med din venstre hånd og drej din hånd lidt til højre, så "V" mellem tommelfingeren og pegefingeren peger på højre skulder. Tag din højre hånd på klubben, og igen sørg for "V" mellem tommelfinger og pegefinger på højre skulder. Hold føreren i fingrene på dine hænder for at producere en mere kraftfuld, glat sving.

Tag klubben væk korrekt. En fejlskærer, der normalt gør, er at tage klubben væk for langt indvendigt ved hjælp af hænder og arme. Under afhentningen skal du holde dine hænder og arme passive; Drej med skuldrene og hofterne i stedet og lad dine arme følge. Prøv at dreje dine skuldre, så din ryg vender mod målet.

Overgang til nedturen. Dette er, når mange mennesker kommer i problemer med føreren. Slicers tendens til at komme ud af deres rygvinkel vinkel i en "over the top" flytte, hvilket betyder, at klubben flyver uden for linjen og arbejder sin vej tilbage indeni. Denne "ud-til-i" svingbane giver et højre til venstre spin, hvilket fører til et udsnit. For at kurere dette skal du starte nedturen med din krop ved at dreje dine hofter. Fokus på at få din vægt overført til dit venstre ben, og rammer den indvendige halvdel af bolden.

Følg igennem. Hold dig ned over bolden, og hold din rygrad vinkel gennem hele opfølgningen. Lad klubben slippe naturligt mod dit mål. Du bør afslutte swing med størstedelen af ​​din vægt på dit ben i en afbalanceret og behagelig position med dit bælgespænde, der vender mod dit mål

Del:
Kommentarer