SĂĄdan Cure Lazy Tarm Syndrome

SĂĄdan Cure Lazy Tarm Syndrome

Lazy Tarm syndrom er en tilstand, der forårsager ubehagelig forstoppelse. Ligegyldigt hvad årsagen er, det kan gøre regelmæssige tarmbevægelser vanskelige, hvilket forårsager oppustethed og gas. Der er en række måder at behandle sygdommen på uden hårde stimulanser, der lader dig løbe på toilettet. Prøv forskellige metoder til at finde ud af, hvad der virker bedst for dig at lindre dit dovne tarmsyndrom. Der er mange metoder at vælge imellem, og alle er kendt for at lindre mild forstoppelse.

Tag naturlige kosttilskud for at få dit system til at bevæge sig ordentligt. Prøv cascara sagrada, som kommer fra barken af ​​et Amazon-træ og er en effektiv mild behandling af symptomer på dovne tarmsyndrom. Senna er blevet optaget i århundreder som en mild afføringsmiddel og er kendt for at fungere meget godt. Curacao, cape aloe leaf og barberry rod bark er også gode til lindring af forstoppelse. Du kan få senna i form af en te til en endnu mildere behandling. Når symptomerne falder, behøver du ikke at fortsætte med at tage kosttilskud. Kontakt din læge, inden du tager naturlige tilskud.

Få en kolon. At gå til en uddannet praktiserende læge og få en kolon kan være en fantastisk måde at rense tarmene ud og hjælpe kroppen med at vende tilbage til normale tarmbevægelser og lindre symptomerne på dovne tarmsyndrom.

Skift din kost. Undgå animalske produkter som kød og ost, der tilstopper dit system og gør det svært for dit system at bevæge sig effektivt. Læg op på fiberfyldte frugter og grøntsager som bær, æbler, broccoli og spinat. Prøv og spis mindst 30 gram fibre om dagen.

Kom i gang. At arbejde ud, især mere kraftfulde aktiviteter som løb, hjælper virkelig med dovne tarmsyndrom og kan gøre det muligt for dig at få en afføring en gang om dagen, hvilket er afgørende for et godt helbred.

Se på de lægemidler, du tager, især dem med overskydende aluminium og calcium, da de også kan bremse dit system.

Advarsler

Hvis symptomerne vedvarer, og du stadig har problemer med dovne tarmsyndrom, skal du besøge din læge, da det også kan være et resultat af skjoldbruskkirtelproblemer eller mere alvorlige tarmproblemer.

Del:
Kommentarer