SĂĄdan Cure Hyppig Urination

SĂĄdan Cure Hyppig Urination

Enhver, der nogensinde har oplevet hyppig vandladning kender til, hvor frustrerende det kan være. Men hvad betyder det, når du skal bruge toilettet så ofte? Ifølge læger er hyppig vandladning oftest et tegn på en mere alvorlig tilstand. Et par almindelige forhold forbundet med hyppig vandladning omfatter urinvejsinfektioner og blæreinfektioner. Generelt kan hyppig vandladning helbredes ved hjælp af en af ​​de mange "hjemme" behandlingsmetoder.

Eliminer eventuelle koffeinholdige kaffe, te eller sodavand fra din kost. Koffein irriterer prostata (hos mænd) og får dit urinsystem til at arbejde hårdere. Overvej at skifte til kaffe og erstatte grøn te og sort te med en te som kamille. Hvis du er en ivrig cola drinker, skift til en koffeinfri version.

Køb nogle få naturlige kosttilskud, der lindrer hyppig vandladning. Et par kosttilskud, der er effektive til at lindre hyppig vandladning, inkluderer zink-, nitrogenoxid- og horsetail-ekstrakt. Tag disse blærekontroltilskud som angivet, indtil dit hyppige vandladningsproblem er helbredt.

Drikke tranebærsaft. Tranebærsaft er effektiv til at fremme en sund urinvej. Hvis din hyppige vandladning skyldes en urinvejsinfektion, kan tranebærsaft bruges til at dræbe de bakterier, der forårsager infektionen. Du har også mulighed for at tage koncentrerede tranebærkapsler, der findes hos de fleste vitaminbutikker. For de bedste resultater drikker 2 til 3 glas tranebærjuice dagligt eller tager 3 til 4 tranebærkapsler.

Udfør kegel øvelser for at fremme et sundt urinsystem. For at udføre Kegel øvelser skal du lægge på gulvet og stramme dine lyske muskler som du ville, hvis du forsøgte at stoppe urinstrømmen, hold i 10 sekunder og slip. For de bedste resultater gentag denne proces 3 til 4 gange dagligt. Kegler hjælper med at lindre hyppig vandladning ved at øge styrken af ​​musklerne, der holder i din urin.

Planlæg en aftale med en læge, hvis din hyppige vandladning fortsætter. En læge vil være i stand til at afgøre, om din hyppige vandladning er resultatet af en mere alvorlig tilstand, som kan kræve øjeblikkelig lægehjælp. Overvej også at planlægge en aftale med en diætist. En diætist vil analysere din kost og anbefale specifikke ændringer, der kan gøres for at eliminere dit hyppige vandladningsproblem.

Del:
Kommentarer