Sådan Cure et kolde ømme på en dag

Sådan Cure et kolde ømme på en dag

Koldsår er smertefulde blærer. Disse små, røde hudlæsioner opstår normalt omkring mund og næse. Den kolde sår er forårsaget af herpes simplex Type 1 virus. Koldsår er smitsomme hudvækst, der let kan kontraheres ved at kysse eller røre et åbent øm. Og ligesom alle herpesinfektioner er der ingen kur. Men der er tilgængelige midler, der kan reducere smerten og forkorte helbredelsestiden. Disse helbredelser omfatter naturlige lægemidler, over-the-counter medicin og receptpligtig medicin. Selv om det ikke er muligt at helbrede et forkølelsessår på en dag, er det muligt at fremskynde helingen.

Se en læge. En læge kan ordinere et antiviralt lægemiddel, der hjælper med at behandle kolde sår. Disse medicin er mere potente end hvad der kan findes over disken. Det er bedst at tage det antivirale lægemiddel så snart de første symptomer vises.

Brug kolde ømme salver. Der er over-the-counter produkter, der behandler kolde sår. Disse lægemidler indeholder sædvanligvis følelsesmidler for at lindre smerten. Et velkendt produkt er Abreva. Det er meget effektivt at fremskynde sårens helbredende tid. Påfør Abreva salven til hvert forkølelsessår.

Reducere stress. Stress er mere tilbøjelige til at udløse et udbrud og forlænge helbredelsestiden. Meditation, åndedræt øvelser, yoga eller tai chi er et par måder at slappe af på kroppen og sindet. Vitamin B-kompleks er også kendt for at slappe af en person.

Forbedre immunforsvaret. En måde at bekæmpe infektioner på er at forbedre immunforsvaret. Dette kan gøres ved at tage urt Echinacea, som er kendt for at bekæmpe alle former for infektioner. At tage vitamin C kosttilskud også bidrage til at bekæmpe bakterier forbundet med kolde sår. Ifølge de bedste herpesbehandlinger kan C-vitamin "aktivere hvide blodlegemer og fremme interferonproduktion, et naturligt antiviralt middel." Med et stærkere immunsystem kan kroppen hurtigere forkølle sårene. C-vitamin er også en antioxidant, der fjerner toksiner fra kroppen kaldet frie radikaler.

Påfør vitamin E olie. E-vitamin er et velkendt hudmiddel. Det er en antioxidant der eliminerer frie radikaler og antages at reducere ardannelse. Påfør olien til hvert forkølelsessår for at fremme hudfornyelse. Det hjælper også med at reducere enhver smerte eller kløe forårsaget af det kolde ømme.

Brug solcreme. En anden måde at forbedre helbredelsestiden på er at bruge solcreme på ansigtet for at beskytte de kolde sår fra ultraviolet lys. Sol eksponeringer kan udløse udbrud eller gøre dem, du allerede har værre. Brug solcreme hver gang du går udendørs.

Påfør ispakninger. Isen reducerer smerten og hævelsen af ​​et forkølelsessår. Brug en ispakning i 15 minutter ad gangen. Det er bedst at flytte ispakken rundt om området og ikke holde isen på et område for længe.

Del:
Kommentarer